Thursday, November 01, 2007

Gogu wuz here

So, ok, trecând pe la Dominus pe la biuro, Gogu Kaizer a văzut că respectivul îşi lăsase calculatorul deblocat. Din nou, so, ok, Gogu Kaizer nu s-a putut abţine şi a făcut manevre la yahoo-ul Dominusului. Trăgându-se dintr-un vast trib de indieni, mândru şi aprig, Dominusul a ginit imediat schimbarea, atunci când a revenit la biuro. Nu mică i-a fost mirarea lui Gogu Kaizer când a ajuns la el la biuro şi avea o ferăstruică de yahoo cu mesaje de la Dominus:

Dominus Talent Shukar astea zic: lol
Dominus Talent Shukar astea zic: te-n gura

Vag impresionat de skillul Dominusului la folosit consoane, Gogu Kaizer l-a rugat cinstit [lol] să pună statusul la loc. Evident, Dominus l-a modificat puţin:


Dar treacă de la Gogu Kaizer, că şi-aşa Dominus face un joc gay acum...

În altă ordine de idei, Gogu Kaizer ieşea de dimineaţă de la metrou la Piaţa Victoriei, pentru că, nefrezat şi capiu de somn fiind, a uitat unde lucrează. La ieşirea din staţia respectivă erau nişte abominaţii horroristice îmbrăcate în roşu şi cu un ditamai capul [adică nişte d-ăia cu capete mari] care împărţeau nişte bălării de cartonaşe cu "Citesc body language". Când l-a văzut pe Gogu Kaizer, unul dintre nişte d-ăia cu capete mari i-a întins o mână de cartonaşe d-alea. Desigur, Gogu Kaizer le-a luat pe toate. Acuma, întrebarea se pune astfel: e Gogu Kaizer calic sau acel ăla din acei nişte d-ăia cu capete mari a hotărât că Gogu Kaizer ar avea nevoie de 230 de cartonaşe d-alea?

6 comments:

  1. haide lol si iarasi lol

    am sa fiu mai vigilent pe viitor! oricum, trebuia sa specifici despre palma care pica mereu peste ceafa ta atunci cand dominusul trece pe la biroul tau... ghehehe! >______<

    hai la anu si la mai multe tycooneoeoeoe

    ReplyDelete
  2. Ba, da Dominus care e, ca cred ca il stiu. :P

    ReplyDelete
  3. Gogu asta scrie numa la cerere, in curand o sa ceara si mita ca sa posteze. Huooo!!! Dai ba dominuse, fara mila.

    ReplyDelete
  4. goguleee .. vrea si rockgirl( adik eO) id tau de messenger:D sa te mai enerveze sa prestezi pe blogea din cand in cand:D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.