Wednesday, October 17, 2007

Kaizerlicious

După cum nu era de aşteptat, nu s-a lăsat cu gold aseară. Ceea ce înseamnă că Gogu Kaizer va mai presta şi săptămâna asta despre trabajo.

Gogu Kaizer doreşte să le mulţumească persoanelor care i-au spus ieri că la mulţi ani, dar îi anunţă cu sadism că nu a fost ziua lui. Cel mai gege a fost Little Bro, care la auzul tristei veşti a început să bălăcărească reminderul şi beutura din momentul reminderului. Dude, să ştii că GK i-a transmis beuturii ce-ai zis despre ea şi s-a cam supărat pe tine. A zis că te va înşela cu Nemo, lol.

Moga povestea undeva că persoanele care spun lucruri urâte despre el fac asta din cauză că sunt invidioase pe el şi că sunt complexate de succesul pe care el îl are şi ele nu. Ok, deci Gogu Kaizer e invidios pe Moga. Şi complexat de succesul său. Nimic mai adevărat. Adică, ce motive ar avea să-şi expună părerea despre Moga, dacă nu din aceste cauze? Ignorăm motivele cum că Moga e o clonă gay a lui Sean Paul sau că este un creator excepţional de muzică furată sau că Moga+live=bleahmaţe.

Fracsu lui Gogu Kaizer - la care Gogu Kaizer se va referi în continuare cu numele de cod Fracsu lui Gogu Kaizer - vrea permis de conducere de parcă s-ar da la alimentară. Drept urmare, într-un weekend, a tras de Bătrânul Tom să îi dea câteva lecţii de manevrat volanul, deşi Gogu Kaizer îl atenţionase în prealabil că "Bă, nu te urca la volanul unei maşini dacă în dreapta stă Bătrânul Tom!!!!!!111unuunuumericraci". Ca o paranteză, Gogu Kaizer şi Fracsu lui Gogu Kaizer posedă acelaşi Bătrân Tom, de unde şi legătura de neam/şatră/crilă dintre ei. Da. După ce a văzut că Gogu Kaizer ştia adevărul absolut al existenţei, Fracsu lui Gogu Kaizer a tras de Gogu Kaizer să îi dea câteva lecţii de manevrat volanul. Se pare că Gogu Kaizer are cam aceleaşi calităţi de profesor ca ale Bătrânului Tom, pentru că Fracsu lui Gogu Kaizer a hotărât să ia o pauză de la chestiile astea.

Persuasiv excelând în exhaustivizarea demersului deontologic şi retroactiv al spaţiilor intransigente, Gogu Kaizer concretizează imersiunea pseudo-contraofensivei. Sau cât de uşor poţi să foloseşti cuvinte al căror înţeles ţi-e neclar, necunoscut sau scurt.

Da, Gogu Kaizer a cam întârziat la serviciu. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău, dar în niciun caz nu e unul bun. Deşi, dacă analizează mai bine situaţia, concluzionează că e pe undeva pe la mijloc. Totuşi, asta nu înseamnă că ar trebui să plece în acest moment. Peste 5 minute, poate, dar acum nu e imperios necesar. Tocmai au trecut cele 5 minute, însă. Nimic nu se întâmplă. Nu că ar fi trebuit să se întâmple ceva acum, dar e mai bine să plece când e el pregătit. Asta ar însemna să ajungă la serviciu cu 5 minute mai târziu decât ar fi ajuns dacă pleca acum 5 minute. Însă nici asta nu e un lucru rău. Doar că minutele se adună şi primeşte bonus de Uberzeit. Mda, ăsta era - Uberzeitul.

5 comments:

  1. Şi eu care-mi făceam probleme pentru că am uitat să-ţi zic LMA ieri...

    ReplyDelete
  2. GK...macar 1(un) post pe zi...sa aiVa si fani taii la ce se uita ei ...cum s-ar zice...

    ReplyDelete
  3. Gogu kaizer a pierdut parola contului de pe voce.ro? Fanii asteapta :((

    ReplyDelete
  4. Nu s-a lasat cu GoLd pentru ca nu ati facut RELEASE? Ce ie aia gold?

    De ce nu zici si tu FINAL, ca toata lumea?

    De par egzampl: Joc.Bengoss.de.Gogu.Kaizer.Razor.911.WinAll.NoPorn.2.1.FINAL.rar

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.