Monday, October 22, 2007

Dacă ar fi game designer...

Gogu Kaizer ar face o bălărie de joculete care s-ar putea numi "Măcelarul care măcelăreşte babe şi moşi" [pe scurt, M.C.M.B.S.M.]. Jocul ar avea scopul de a dezvolta latura creativă a "tineretului din ziua de azi", care poate ajuta enorm în comuniunea cu mortăciunile din Reatebe.

Intriga [cut-scene]. Caracterul principal, student la ASE, la cursurile cu prezenţă obligatorie în campus, lucrează cu normă întreagă pentru a-şi putea plăti chiria. Neavând maşină, călătoreşte zilnic cu Reatebeul. Uneori, seara, e mult prea obosit şi se aşează pe scaun, dacă îl vede liber. Într-o zi, însă, nu prea i-a mers bine la serviciu şi a plecat nervos spre casă. În tramvai, fiind obosit, se aşează pe unul din multele scaune libere. Privea distrat pe geam, nefiind atent la ce se întâmplă în jurul lui. La una din staţii, se urcă o Babă de vreo 800 de ani [stereotip, desigur: grasă, mirosind a transpiraţie, plecată de acasă fără niciun scop anume etc]. Fiindu-i lene să se deplaseze până la scaunele libere din spate, Baba se aşează în dreptul personajului nostru. Desigur, acesta a observat-o. În mod normal, i-ar fi oferit locul, dar a văzut că erau destule libere.

La următoarea staţie se urcă o ceată de navetişti, care ocupă toate locurile libere din tramvai. În acel moment, Baba intră pe sistem turbo maestre şi începe să-şi împingă burta infinită în personajul nostru. Uşor iritat, acesta se trage puţin mai spre geam. Însă Baba face uz de celălalt skill al ei, pălăvrăgitul: "Phoa, păi da, nu mai ai loc de ăştia tineri în tramvaie. Trebuie să stea ei jos, că ei sunt obosiţi!". O altă babă, ce stătea mai în faţă, îi dădea dreptate: "Ehei, pe vremea noastră încă mai exista respect!". Un moş se întoarce şi el: "Dar ia-l, dom'le, la treişpe-paişpe şă fă-l să se simtă dacă e nesimţit!". Acum reacţionează şi personajul nostru. Întorcându-şi privirea către ea, îi şopteşte calm: "Sunteţi obosită, madam? Aţi muncit din greu toată ziua şi vreţi să vă odihniţi puţin picioarele?". Aceasta îi răspunde: "Mai eşti şi bădăran, după ce că eşti nesimţit!". Începând să zâmbească sadic, tânărul intră în transă: "Adică eu nu muncesc toată ziua? Eu nu am dreptul să ma odihnesc? Erau destule locuri libere când te-ai urcat în tramvai. De ce nu ais tat pe unul din ele?". La care Baba, inconştientă de ce va urma să dezlănţuie: "Eşti tânăr! Ce, te pun eu să munceşti?"

Desfăşurarea acţiunii. La auzul acelei replici, personajul nostru intră în transă. Ochii i se înroşesc, mâinile încep să-i tremure, muşchii i se încordează, părul de pe ceafă i se ridică, gura se schimonoseşte şi afişează după 3-4 secunde un rânjet sadic. Personajul scoate din buzunar o drujbă, cu care o ciopârţeşte încet pe Babă. De acum, numele personajului e, desigur, Tractoristul, măcelar drujbist de meserie.

De aici, i se dă controlul jucătorului, care va trebui să termine cele 800 de misiuni, în care va avea de înfruntat diverse babe şi moşi din Reatebeuri. O luptă epică între bine şi rău, moralitate şi desfrâu, îngeri şi demoni. Preia controlul acţiunii în mâinile tale şi ajută mortăciunile să dispară naibilui din Reatebeuri! Comandă acum! Sună la 0800MCMBSM şi rezervă-ţi o copie! Un joc produs de Burta Goală Productions. Nerecomandat mortăciunilor. Circa 5 milioane de mortăciuni au suferit răni grave de la drujbă la crearea acestui joc.

27 comments:

  1. Eşti imposibil de bun. Am râs cu lacrimi!

    ReplyDelete
  2. As fi primul cumparator..:D

    ReplyDelete
  3. scenariul de inceput e clasic... :) imi venea sa sparg geamul cu capatzana babei.
    dar relatarea... e de-a dreptul periculoasa. o sa-ti asasinezi cititorii prin ras.

    ReplyDelete
  4. pana o sa ajunga in productie, o sa sufere atatea modificari incat o sa ajunga un tycoon cu scopul declarat de a cumpara cat mai multe autobuze intr-un oras ca sa aiba babetele unde sta!

    ReplyDelete
  5. Wai, un demo, demo zic, n-ai?

    ReplyDelete
  6. Să nu uităm că urmează să iasă ăsta, lol.

    ReplyDelete
  7. Ha, ha, ha!!! Bestial!!!

    Gogu Kaizer scrie si putin in stilul lui Pizdokan!!!11111unuunuumericraci

    :-)

    ReplyDelete
  8. Varianta americana - Un pusti ar omori o baba, statul ar da vina pe tine, pe Eminem si Marilyn Manson. Stii tu...

    Varianta romaneasca - Coloana sonora a jocului ar fi compusa numai din manele, te-ai umple de chesanu si ai ajunge pe prima pagina in Libertatea. Ai avea o viata GG.

    P.S: Sunt curios cum arata Boss-ul.

    ReplyDelete
  9. Domne pentru asa ceva dau banii pe licenta. Sa stii ca e mare lucru ;)

    ReplyDelete
  10. Sunt sigura ca Scorpia nu va fi geloasa vreodata pe nici una din cititoarele tale, asa ca iti spun: esti cu adevrat extraordinar: istet, glumet, frumos (sic:P)...ce mai... Visul oricarei non-veverite;).
    Felicitari! Tie pentru ca esti asa cum esti, Scorpiei pt ca te-a cucerit, si Batranului Tom&Co pentru ca te-au zamislit:P

    ReplyDelete
  11. @anonim: lol

    @rmd: Boss-ul arata ca Romica Tociu si Cornel Palade, combinati si in varianta feminina. Auzi, ce e blogul ala la tine la profil acolo...?

    @ionut: e o idee

    @ada: well, thank you. asl pls, astea :D

    ReplyDelete
  12. Tugurlan le zice bine cand le zice, si Drull crede ca Gogu e facut din alune

    ReplyDelete
  13. Sunt de groaza specimenele astea..intr-o dimineata eram in tramvai si in mod normal stau in picioare ca nu am chef de scene din astea. Da la un moment dat a inceput o baba din asta sa comenteze la adresa unui tanar si asta s-a enervat si a zis ca o da jos si ii mai si da doua :)). Ii explica babei ca daca i-ar fi cerut frumos locu ar fi lasat-o da nu trebuia sa-l atace in halu asta si desigur de aici generatia a 3-a a sarit in apararea babei.

    ReplyDelete
  14. @ gk: e cel mai tare blog pe care niste sclavi ar putea sa il aiba.

    @ ada: ce vroia GK sa zica era de fapt: naked jpg pe mail. kthxbye.

    ReplyDelete
  15. Tot n-aveam eu ce face p-acas' de cand cu restructurarile astea..asa ca o sa incerc sa fac o aplicatie pe tema asta.
    Asta daca Gogu nu se supara...evident :)

    ReplyDelete
  16. lol, pai atunci trebe sa discuti cu el. la mufoar, desigur.

    ReplyDelete
  17. Ba minca-v-as!!!!1111unuunuumericraci

    Exista o gramada de aplicatii cu care se pot face jocuri! Tot ce tre' sa faceti e sa le studiati si sa faceti ceva grafica...

    ReplyDelete
  18. pai bine, bai, nene, da si tu niscai exemple, sa stie si gura noastra

    ReplyDelete
  19. dup-aia sa bage gogu si M.C.M.B.S.M - episode 2, in care dupa 50 de ani, spargatoru de babe, mutilatoru de mosnegi, intra vai mama lui in tramvai, abia il tin picioarele alea hodoroage, reumatice, la verticala, cu pretzu unor dureri naucituare, si can' sa se tina si el de-o bara, ca moshu, de, 20 de studentzi obositi de la munca lor full time sar de pe scaune cu shotgunurile si il inconjoara ciuruindu-l din toate partile. Si sa fie mult, gore te rog. Thxbye.

    ReplyDelete
  20. Rugaminte:

    Vreau sa scrii un post intitulat...

    VINE ZIUA LUI ... ZIUA GOGULUI !!!

    cu posibile adaugiri in postul SA-I DAM GOGULUI CE-I AL ... CEZARULUI :)

    Galatzi

    ReplyDelete
  21. Uite niste programe care permit crearea de joace:

    FPS Creator
    http://www.fpscreator.com/

    SilentWalk FPS Maker
    http://www.silentworks.hu/

    The 3D Game Maker
    http://t3dgm.thegamecreators.com/

    Toate astea se gasesc si in versiuni FULL pe bittorrent.

    Din pacate nu sint genul de programe in care poti sa faci ceva in 5 minute.. ci trebuie studiate serios.

    Am facut un mic FPS cam in 2 zile, cu FPS Creator.

    Deci se poate.

    Astept cu interes sa joc BDSMXXXI11unuumericraci.

    ReplyDelete
  22. Nu uitat si solutia lui Pizdokan pentru pensionauti!!!11unuunuumericraci

    http://pizdokan.blogspot.com/2006/12/solutia-pentru-pensionauti.html

    http://pizdokan.blogspot.com/2006/12/solutia-pentru-pensionauti.html

    ReplyDelete
  23. Nu poci sa discut cu Gogu la mufoar din pacate. Din 2 motive.
    1. Nu fumez.
    2. Simtind eu ca vin vremuri tulburi m-am tirat un pic mai devreme, asa ca nu mai sunt pe la gameloft de ceva timp(de vineri mai exact:)))

    ReplyDelete
  24. Si eu sunt moarta dupe Gogu. Graieste pe placu' ochilor mei...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.