Monday, September 03, 2007

Veveriţisme

Azi dimineaţă, Gogu Kaizer venea lejerescu spre muncă. Găsise loc gege în metrou, stătea jos şi butona la Ancient Empires 2 ăla [care e gege]. În dreapta lui, două veveriţe, una stând jos, iar cealaltă în picioare, purtau o conversaţie pe care trebuia să o audă toată lumea.

V1: "...dar vai, că eu am făcut cursuri de modelingea astea"
V2: "Haide, fată, că alea sunt prostii. Am făcut şi eu până la un moment dat, dar m-am plictisit. Îmi propuseseră ăia de la FHM să pozez pentru ei la nu ştiu care rubrică, dar i-am refuzat."

Moment în care Gogu Kaizer izbucneşte într-un râs nestăpânit. Veveriţele au făcut o pauză de uitat urât la Gogu Kaizer, după care şi-au continuat războiul matinal de ofticat una pe alta. Acuma, ca să fie sigur că n-a râs dampulea, Gogu Kaizer îi povesteşte Eduardului despre treabă. Gogu Kaizer citează:

Gogu Kaizer: ...iar cealalta îi spune "Haide, fată, că alea sunt prostii. Am făcut şi eu până la un moment dat, dar m-am plictisit. Îmi propuseseră ăia de la FHM să pozez pentru ei la nu ştiu care rubrică, dar i-am refuzat."
Eduard: hahahahahhaah!!!!
Eduard: Nu s-a întâmplat niciodată ca, dacă noi să vrem vreun no-name ca aia, să fim refuzaţi.
Eduard: "Io am pimit oferte de la Hugh Hefner dar l-am refuzat!"
Eduard: "Taci tu, io am primit de la Bill Clinton, dar nu mi-a placut trabucul"

Cică asta e ultima tehnică prin care se oftică veveriţele între ele, dimineaţa, în metrou.

3 comments:

  1. trebuia s-o vezi pe una dimineaţă, cum încercă să vâre banconata de 1 leu în butonul (!!) de la automatul de suc de la etajul 2, ala din stânga celui de cafea. noroc că i-a zis ţugurlan că: "nu, nu acolo... uite aici..."

    deci o să râd de fiecare dată când o să mai iau ceva de la automatul ăla.

    ReplyDelete
  2. Tugurlane UITE AICI nu e destul de clar ! Ce i-ai facut ma CRIMINALE bietei fete ? Macar i-a placut ?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.