Monday, September 17, 2007

UberKaizer e înapoi

UberKaizer, eroul care aducea dreptatea şi sclavagia necondiţionată testerilor [iobagilor, adică] e înapoi şi s-a reprofilat. După ce a dat exemple de degeabism în rândul iobagilor şi a împărţit p0rnache în stânga şi-n dreapta, UberKaizer are de înfruntat acum unul dintre cei mai defecţi inamici ai lui: Overtimeul [Uberzeitul, mai exact, lol].

După ce a fost aproape învins în numeroasele bătălii ce au trecut, UberKaizer e pregătit acum să-l învingă şi să-i dea o lecţie de geografie Uberzeitului. Înarmat cu sandwichuri şi mărunt pentru cafea, UberKaizer se pregăteşte pentru înfruntarea nocturnă de astăzi. Conştient că Uberzeitul nu trebuie subestimat şi că întotdeauna va găsi o metodă să scape şi să se întoarcă mai gege, UberKaizer a planificat o uber strategie şi a făcut un uber plan, pe care l-a uber plănuit chiar el de felul lui. Chiar dacă, în negura beznei, Uberzeitul va încerca să-i aplice lui UberKaizer lovitura fatală prin care îl lasă fără ţigări, UberKaizer îi va râde în meclă. Pentru că astăzi, UberKaizer îşi va lua doo pachete de ţigări. Să vedem cum faci faţă la chestia asta, Uberzeitule!

UberKaizer va intra neînfricat pe teritoriul Uberzeitului, unde acesta tronează arogant. În noaptea asta, UberKaizer va învinge Uberzeitul în deplasare şi va avea astfel şanse să se califice. Va fi o noapte lungă, iar UberKaizer vă va ţine la curent, o , voi, simpli muritori, bleah, maţe.

UberKaizer, coşmarul Uberzeitului de pretutindeni, e înapoi.

Notă: Cafeaua şi telefoanele nu fac o combinaţie excelentă.

6 comments:

  1. un "UberZeit" anuntat cu atata timp inainte si-a pierdut deja 50% din farmec. degeaba. :D...

    ReplyDelete
  2. se anunta o uberlupta pe cinste cred ca se poate deja paria eu tine cu uberzeit-ul ca sunt mai milos asa de felul meu si pare sa nu aiba nicio sansa :D

    ReplyDelete
  3. tin* nu tine care este scuzati greseala

    ReplyDelete
  4. ubercul. dar nu ar fi mai uberbine dacă ai lăsa ubertelefonul pe uberbiroul tău şi apoi ai sorbi liniştit din ubercafeaua uberbună cu un gust uberbun de boabe ubercule măcinate atent în ubercula brazilie? :D

    nu ştiu ce-am zis mai sus, dar am vaga impresia că n-am fost ubercul, aşa-i?:))

    ReplyDelete
  5. gege, ştii să vorbeşti kaizeriana!

    ReplyDelete
  6. Din moment ce ai facut overtime, pai afla ca Uberzeitul te-a invins. Din nou.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.