Thursday, September 06, 2007

Dimineaţă capie

Pentru că a prestat azi-noapte despre trabajo, Gogu Kaizer a fost privat de ăl mai preferat hobby al lui. Şi cînd Gogu Kaizer nu horcăie de somn, legile fizicii încetează să mai aibă efect asupra lui. Desigur, cea mai defectă experienţă din dimineaţa asta a avut-o la duş.

Cu ochii săi verzi ca firul ierbii abia răsărit într-o primăvară plină de viaţă a vrut să intre la baie nedorind mai mult decât să facă un amărât de duş. Dar pentru ca ochii săi verzi ca firul ierbii abia răsărit într-o primăvară plină de viaţă erau umflaţi de somn, Gogu Kaizer avea serioase probleme cu orientarea. Drept pentru care a intrat în debara. "Vetefe, ce dracu' e aşa întuneric aici? Lol, asta nu e baia", gândea el.

Ieşind fulgerător din debara şi păşind mai hotărât spre baie, Gogu Kaizer începea să se mai dezmeticească. Deja reuşise să deschidă mai bine ochii săi verzi ca firul ierbii abia răsărit într-o primăvară plină de viaţă. Foarte decis şi cu impresia că nu prea are timp, Gogu Kaizer s-a grăbit să se bage în cadă. A deschis robinetul, însă a rămas stupefiat! Curgea apa la chiuvetă. "Mă, cum naiba... A, lol, trebuia la duş?"

Încă un moment de căpiere care l-ar fi putut costa pe Gogu Kaizer podoaba capilară. Când să se spele pe creieri, a luat gelul de duş, convins că era şamponul. Dar, perspicac din fire, Gogu Kaizer a realizat la timp că e greşit ceea ce face şi că-i pare rău. Şi-a cerut scuze.

Într-un final, Gogu Kaizer s-a lovit de cea mai mare dilemă din dimineaţa asta: "Ok, cum naiba mă şterg eu când apa încă mai curge la duş? O să se ude prosopul, ddf!" Desigur, simţul realităţii combinat cu viteza de reacţie i-au permis lui Gogu Kaizer să realizeze că poate opri apa de la duş şi va evita astfel catastrofa ce-ar fi urmat să i se întâmple prosopului.

Concluzie: Overtimeul dăunează grav percepţiei asupra realităţii şi melcilor de bucătărie, care întrec ei toate trenurile.

7 comments:

  1. Mai bine nu mai faceai dush ma si te spalai cu o bere doar pe interior !
    P.S. Dusul dauneaza grav sanatatii ! Cu fiecare dus facut, se pierde o parte din tine... ADANC, NU-I ASA ?!?

    ReplyDelete
  2. bine ca in loc de sampon n-ai luat crema depilatoare... ;)

    ReplyDelete
  3. Până n-ai încercat să te pişi în frigider ai trăit degeaba!

    ReplyDelete
  4. las', tu nu te-ai spalat pe dinti cu crema de ras, ca mine.

    ReplyDelete
  5. man, chestia se numeste "o zi de concediu" si ajuta in general :)

    ReplyDelete
  6. mie mi s-a intamplat mai rau...dar nu spun..:D

    ReplyDelete
  7. Stiu pe unu' care s-a spalat pe cap cu cocolino. Cica nu i-a cazut paru', da i s-a facut asa de pufoooooooos...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.