Thursday, August 16, 2007

Doar 21:43

Aparent, cică e o problemă de comunicare. Etajul 2 suge şi suge rău. Trebuie să fii bulangiu şi să calci pe alţii în picioare ca să faci ceva. Până la urmă, nu trebuie să fii prieten cu un om ca să poţi lucra cu el. Nu există prietenii la etajul ăsta. Cuvântul în sine nu are definiţie la etajul ăsta. Totul e un mare teatru de căcat, pervers şi slinos. Ştii că persoana din faţa ta joacă teatru şi el ştie că tu realizezi chestia asta. Dar trebuie impresionat publicul, aşa că ne înjurăm după ora 6. Trebuie să te descurci singur. Fiecare pentru el.

Dacă citeşte cineva din "conducere" chestia asta: sper că v-aţi distrat destul. Ştiu, mă, nu citeşte nimeni din "conducere" chestia asta, dar zic.


Şi nu, n-am încălcat termenii de confidenţialitatea bulii. Vă dau la Naiba, încă mai am opinii proprii.

10 comments:

  1. Stii ce zicea un mare espert in domeniu. cum ce domeniu? al comunicarii. ca nu exista comunicare. exista doar iluzia ei. si de fapt totul e doar un joc din care fiecare vrea sa traga cit mai mari foloase pentru el. un fel de dota din vorbe. la care dau unii cu ultimate mai ceva decat pe battlenet. tre' sa inveti sa scuipi in gand pe cate unul. zau asa.

    Semnat:
    acelasi paracelsus caruia ii e lene sa se logheze.

    ReplyDelete
  2. Atmosfera a inceput sa se strice cam acum 1 luna. Au fost si niste faze pe care nu le-ai prins ca erai la mare si te distrai. Dar iti spun, lucrurile se vor inrautati in curand. Vei observa singur asta. De asta am ales sa plec de acolo. Si la etajul 3 s-a schimbat foaia.

    Te inseli. Te citeste cineva din conducere. Va salut domnule C.A.

    ReplyDelete
  3. 1. cam am idee despre ce urmeaza sa se intample. oricum, ma asteptam. probabil o sa sterg postul asta pana maine. si cand naiba ai plect din firma? wtf?

    2. hehe, crezi ca nu stiam? de ce crezi ca nu am luat ultima marire? am mai facut eu spume pe aici. dl. CA nu e singurul, lol.

    ReplyDelete
  4. 3. esti cam golan tu de felul tau. sau laş. ca o fetita de 5 ani. nu stiu, nu pot sa decid care varianta s-o aleg

    ReplyDelete
  5. gogule, tocmai ai incalcat termenii de confidentialitatea bulii
    las' ca vezi tu :)

    ReplyDelete
  6. recita termenii aia, conducero!

    ReplyDelete
  7. 1.Sugerez sa nu stergi postul asta.... degeaba l-ai facut daca il stergi.

    2.Daca te da afara...ai blog pui anunt ca te angajezi :))

    ReplyDelete
  8. Gogule, Drull te sfatuieste sa-ti dai demisia ca sa te intretina Scorpia de acu incolo

    ReplyDelete
  9. growing up is notsofun

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.