Sunday, August 05, 2007

Bleah, maţe

Gogu Kaizer e destul de rezistent de felul lui la chestiile care îţi fac părul să o ia razna, ficatul să rămână repetent sau inima să se mute în partea stângă a corpului. Rezistă chiar şi când apare Ştefan Bănică JR la televizia. Însă tocmai a descoperit că există ceva ce îl face să rămână prost [aşa cum e, stai calm]. Asta. Mai exact Connect-R ăla. Şi acel Alex, care este.

E incredibil de uimitor cum un om poate demonstra atâta cretinitate. La Ştefan Bănică JR mai înţelegea. Era treaba cu Elvis, el nu ştia că a murit, ok. Dar Connect-R ăsta ce vrea de la viaţa lui Gogu Kaizer. Nu-l pasionează pe Gogu Kaizer ce cântă el acolo. Nu, frate. Dar care dracu' e faza cu accentul şi scălămbăiatul ăla din mâini? Şi la fel face şi Alex ăla. Or fi ei fani Backstreet Boys, Justin Timberlake şi Sean Paul, dar nici chiar aşa. Măi, ciocoflenderilor, trebuie neapărat să copiaţi artişti expiraţi din afară? Connect-R-ule, zic, poţi să vorbeşti cu accentul ăla şi cu "You kno' what I'm sayin'?" în română? Nu?

Gogu Kaizer e cam scârbit de felul lui de generaţia asta de "artişti" români care nu fac altceva decât să creadă că reinventează stiluri americane. Şi că sunt cul dacă fac asta. Şi că toate veveriţele de pe haifaiv [alea cu "snt la mare... fk plja... apoi ma duk... la... solar... sa sg pla... ... ..."] vor fi topite după ei. Asta e pedofilie indirectă.

Connect-R-ule şi Alexule, cu fazele astea nu sunteţi cu nimic mai sus de Guţă sau Vijelie. Adică nu sunteţi deloc cul. Cu toate că se pare că insistaţi cu treaba asta. La fel cum Delia Matache insistă să convingă o planetă întreagă că are mai mult de -23587 neuroni. E cu minus, deci practic, e datoare la cineva cu nişte neuroni.

14 comments:

  1. Si cand credeam ca unul singur are voce de fetita in lumea muzicii, vine si Alex sa arate si el ce poate. Pai ce.. numai Timberlake? "Io nu pot sa ţip si sa dau din picioruşe?"

    Pacat. E dragut el asa.. abdomenul lui.

    ReplyDelete
  2. Iti recomand cu caldura aceasta minunata melodie: http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg

    ReplyDelete
  3. stiam eu ca o sa iti placa

    ReplyDelete
  4. conect-r facea niste melodii super tari cand canta in racla....acuma s-a dat si el pe muzica de cucerit fetitze de haicinci....pacat

    si sa nu-mi zici k nu stiai de florin maimutzas-pumnii mei minte nu are....
    e prea tare ala :P

    ReplyDelete
  5. Inima e in partea stanga a corpului mai gogule :)

    ReplyDelete
  6. mai oameni.. melodia e chiar misto.. e ceva diferit de ce se intampla pana acum pe piata muzicala din romnania... si nu stiu cum ati putea sa ii comparati pe alex sau conect-r cu guta maimuta , salam expirat sau alte kkturi? mai deci.. alex chiar are voce... si melodia e chiar faina... asa ca nu mai mancati kkt degeaba ;)

    ReplyDelete
  7. blea, te cam agiţi dampulea. eu vorbeam de stilul lor de a scălămbăia din mâini, nu de melodie.

    ReplyDelete
  8. na belea comment la videoclip!! mission accomplished.

    stefanija23 (1 week ago) Marked as spam
    ooooh my god, he's so hot.i luv his body&this song, o & lets not forget his TATOOS=xtra.Kissic from serbia!!! (lol)

    ReplyDelete
  9. Da, da' macar pe Delia Matache poti sa o cordesti un pic. Avantaj Matache ;)

    ReplyDelete
  10. divis0r:inima e asezata central si doar oriantata spre stanga.

    ReplyDelete
  11. ma man scapa de principi ..lsa-te dus de val ca pe missisipi..nu totul se reduce la sex ca in kama.....sutraaaaaaa

    asta va ramane un clasic...conecteR e de fapt Relu din colentina,a carui mama vinde flori...so ui bi za portorican famili si in fact ui bi za gipsy famili...nu ca as avea ceva cu ei:))asta e ca aia ..nu ca as avea ceva cu gay pipal...

    si ca sa inchei apoteotic: alecs da doo` conectRRRRRR ui dropp a bomb in hiar

    ReplyDelete
  12. Ba voimsuntet cu capu' ? Comentati pe bune ? Aici toate erau dampulea... Chiar si comentariile ! GUGLEA gata esti gay ! rate fugi si la GAY-FEST, ca te-am pierdut de tot ! BYE !!!

    ReplyDelete
  13. Gogu isi face ordine in viata

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.