Wednesday, July 11, 2007

Muzica verii

Bai, Keo, ce mama lui Naiba e tampenia asta, bai? Las-o Naibilui de treaba, ba, baiete. Gogu Kaizer nu te credea in stare de asa ceva. Pai casca oq: se uita si el linistit la tembelizor si, la un moment dat, da pe MTV, unde zice veverita aia bruneta, fara breton si care gesticuleaza prea mult ca urmeaza ultimul videoclip al lui Keo. "Mai sa fie! Cine actiuneadeadalabuci mai e si Keo asta?".

Bai, si incepe videoclipul, bai! Si bai, Gogu Kaizer simte cum i se ridica parul de pe ceafa si fuge. Si bai, nene, bai, ramane fara cuvinte. Bai, Keo, bai, pe care pustoaica de 15 ani vrei s-o impresionezi, bai? Esti cam golan tu de felul tau asa. Nu-ti mai ajunge Osul [adica Andreea Balan aia]. Vrei sa iti tragi minore cu pagina roz la haifaiv. Si cu inimioare d-alea sclipitoare. Si cu texte d-alea ca "dakk imy lashy msj itzy las shi yo tzye" sau "ms pt msj est drg kss u sg pla p grts".

Acuma, poate e Gogu Kaizer nebun, dar se agita Keo prin videoclipul lui cel cul de parca e Optimus Prime. Si nici Optimus nu facea atatea scheme complicate cand se transforma. Arunca de doua ori din maini, de trei ori din picioare, dadea capul pe spate si zbang! era maimuta. Si invers. Keo parca sta sa se transformae in Guţă.

A, si sa nu uite. Momentul de culăreanu maxim: ala de la inceputul videoclipului, cand Keo este filmat din profil si se intoarce el cu mecla lui catre camera, iar mecla lui e pe jumatate nustiucum. Cul, adica. GG, tu! Zeci de minore se vor uda la faza aia instant. GG, tu!

Deci, bai, Keo, bai, tu si videoclipul tau nu prea sunteti cul. Gogu Kaizer prefera sa asculte un japonez facand karaoke decat sa te vada pe tine si pe videoclipul tau cel deloc cul.

13 comments:

  1. Afara ramuri bat in geam...
    La propriu ca-i furtuna

    Pierdui rima. Ce zici Gogule... am vocatie? :D

    ReplyDelete
  2. ba de obicei nu imi place sa comentez dar postu' asta a fost prea cul si nu pot sa ma abtin...deci am postat..plm ce ma fac?!

    ReplyDelete
  3. deci bai,keo,bai imi dai si mie idu tau? :))

    ReplyDelete
  4. @goja: nicidecum, ba, baiete.
    @unu: da' de ce nu-ti place?
    @anonim: sa nu uiti sa-i zici de aslplskthxmuiebaibai.

    ReplyDelete
  5. Gogu, o sa te adaug la blogroll :D
    Spune-mi daca vrei sa ai feed in SL.

    ReplyDelete
  6. Guglea... nu te mai 'nerva ca nervii ni ieste buni ca omoara chefu de viata... Pe bune !
    P.S. Auzi ma io cred ca KEO ie ghei si sta cu Balanca, doar ca sa nu stie lumea...

    ReplyDelete
  7. lolz adica
    tot ce e bun in videoclipu' ala e gagica sub apa si ma asteptam sa pluteasca asa ca pestii, cu burta in sus.
    Si Keo ala tot baga "h"-uri unde nu trebe "rathacesc" lolz
    Am incercat s-o vad si pe Balan aia, penala.. Incearca sa refaca ce o facut madonna cand ei inca se juca cu puta in tarana? penal

    ReplyDelete
  8. plm..blogu asta il citesti si atat...nu te bagi in seama aiurea ca nu salvezi planeta si nici sa-ti dai cu parerea nu ai la ce. Citesti, razi, apesi X in drepata sus si bei o bere dupa...zic

    ReplyDelete
  9. Intru totul de acord. Eu nici macar nu am avut taria psihica sa vad tot clipu asta total necul. Si piesa... hehe, camionele de pe giulesti fac muzica mai buna :))

    ReplyDelete
  10. la asta cu Giulestiul sunt de acord cu gajica de mai sus.
    GIULESTI RULZZZ !

    ReplyDelete
  11. vad ca devenit ceva ca un trend chestia cu filmatul de videoclipuri la vulcanii noroiosi. baiatul asta e cu vaca rau...

    ReplyDelete
  12. ba unule, mi-ai luat nick-ul..urat din partea ta..
    gogule, tare postul, the gk style ;)

    ReplyDelete
  13. @unu ala adevarat zis si adevarata mama omida...scuze de acum incolo o sa ma numesc altcumva GGTHXBYE

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.