Saturday, July 07, 2007

Cei 7 pitici din Mamaia (redux)

Avand in vedere ca este plin sezon estival si sunt castigatorul concursului acestor baieti, acesta este premiul meu, adica postarea unui articol de pe faimosul meu blog, Rezistenta Urbana, blog incisiv cu 10% caterinka si 100% continut original. Enjoy!

Dopey - Mic si dragalash, cu ochii sticlati, danseaza pe ritmuri ametitoare in sesiuni de 14 ore. Este cel mai bun prieten cu "alba ca zapada".


Smokey - Calm si linistit, este mereu intr-o stare de amuzament si buna dispozitie. Degetele lui lucreaza minuni cu foitele.


Fitzy - Ochelarii mari Prada, lantisorul de aur, hainutele dragalase din padurea magica Milano cat si freza imaculata fac acest pitic sa se diferentieze de amicii lui. De multe ori poarta un tatuaj discret pe muschii trasi la sala.


Pitzy - Cu un corp feminin ultra-maroniu sau chiar portocaliu, acest pitic nu ezita sa arate cat mai mult din partile atragatoare. Face plaja topless si seara pleaca din club de mana cu un pitic ales la intamplare.


Drunkey - Tanar si neinitiat in caile celorlalti pitici, Drunkey se multumeste cu o amestecatura de whisky si cola facuta in caleasca inainte de a lovi cele mai tari cluburi. Umbla cu o sticla de Dorna in care are vodca si de multe ori lasa urme dezgustatoare pe marginea drumului. Dimineata este carat acasa de ceilalti 6 pitici.


Sleepy - Este singurul pitic care prefera sa doarma toata ziua, inainte de a cutreiera 3 restaurante, dupa care face o scurta plimbare pe faleza si se intoarce acasa cu pitica lui la 9 p.m. De multe ori este mai in varsta, vorbeste italiana si umbla de mana cu Pitzy.


Coky - Pe departe cel mai cunoscut pitic, isi petrece jumate din zi la Aqua Magic, dupa care mananca o shaworma in satul de vacanta, si spre seara isi pune o tona de gel in cap pentru a dansa pe ritmurile ametitoare din Templul Manelelor. Este de asemenea cel mai agresiv cand vine vorba de pitice.



Cei 3 pitici care NU au ajuns in Mamaia:

Brokey - Brokey ar fi vrut sa vina in Mamaia, dar taxa de bariera de 30 RON l-a speriat, precum si preturile hiper-umflate la cazare.

Rocky - Razvratit impotriva decadentei Mamaiene, Rocky cauta refugiu in Vama Veche. Din pacate acolo se intalneste des cu Drunkey si Coky. Quetric zice ca raportul Coky in Mamaia, Coky in Vama este de 1/100 si ca nu am destula experienta ca sa discut istoria Vamii. Il cred pe cuvant dar nu se poate nega influenta negativa de pe axa Eforie - Costinesti - Mangalia.

Tocy - Tocy nu are restante dar e foarte hotarat sa mearga la sfarsitul verii la mariri, si sa treaca putin prin materia de anul viitor, asa ca nu ajunge in Mamaia.

8 comments:

  1. si se alese bine castigatorul =))

    ReplyDelete
  2. quedric greseste..raportul e invers dar se cam micsoreste!
    L-am vazut pe Rocky la epava....dormea cu capu' pe masa..dup-aia a baut cafeaua la stuf...si seara m-am impiedicat de el pe plaja...dadea din buci peste o Alba ca Zapada(ca s-a dat cu multa pudra ca asculta goth) :P

    ReplyDelete
  3. Gogu, apare in curind RAMBO 4 cu tataie Stallone:

    http://www.youtube.com/watch?v=SgKaAeGfOyA

    ReplyDelete
  4. Smokey este un personaj indragit, daca mai e prin mamaia promit sa aduc multa ciocolata si o apa plata...

    ReplyDelete
  5. Pwnt.... ar fi trebuit sa zici ceva si de laba de zapada

    ReplyDelete
  6. Ce faci Gogule??? Bagi pe shestache bloage de rezistentza??? Urbana, care va'zica...
    Ce dracu', frate....?!
    Alerg cu limba scoasa-n urma ta?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.