Wednesday, July 04, 2007

Amintiri din viitor

Intr-o seara sufocanta de vara, statea la umbra unui nuc stufos. Privea zambitor cum soarele inrosea norii si suradea gandindu-se ca e prima data cand admira scenariul. Norii fugeau catre sursa de lumina, parca incercand s-o prinda. Nici nu observase linistea care il inconjurase. Ca si cum ar fi intrat in transa, incepu sa-si retraiasca viata prin amintiri. Era ca un drog, facea asta de fiecare data cand stia ca nu va fi deranjat de nimic. Insa n-o facea constient.

Acum era tanar. Zambea, petrecea si nu regreta. Exact cum stia ca-si doreste. De fiecare data, dupa miile de amintiri, ajungea la momentul acesta. Momentul in care totul incepuse. Momentul in care parul a inceput sa i se albeasca. Momentul in care a inceput sa regrete: era la petrecerea celui mai bun prieten al lui, unde au baut ca porcii si s-au facut muci, au plecat in club, au mai baut si acolo, el ramasese, la un moment dat, singur cu 3 tigani in tot clubul si jubilau in ritm de Prodigy, dupa care s-au dus la curve, a lasat-o pe una gravida, aia l-a dat in judecata, el a omorat-o dupa ce aia a nascut, a luat copilul si l-a crescut, dar el de fapt nu era al lui si incepea sa semene din ce in ce mai bine cu prietenul ala al lui, [deci pana aici nici un punct, da?] l-a depistat politia ca a omorat-o p-aia, a dat spaga si a scapat, copilul pe care l-a crescut l-a dat la naiba de amator ce e, [a se remarca absenta punctului] i-a dat vreo doua thisissparta dupa ceafa, i-a luat toti banii si s-a dus la curve, [fraza lunga lol] iar acum a ajuns la batranete, privindu-se cum isi serbeaza aniversarea a 27 de primaveri singur. [punct, mă]

Overdraftul dauneaza grav sanatatii si salariului, iar de fiecare data cand un batman franeaza, sufletul unui mos care facea spume in tramvai ca "Phoa, tinereteul din ziua de azi, ca phoa, ca numai destrabal, ca phoa ||infarct acum!||" ajunge in Iad.

3 comments:

  1. O hai, Power Kaizer style da 5 stele minca-ti-as!

    ReplyDelete
  2. thisissparta dupa ceafa =)) abia m-am oprit din ras..demential :d

    ReplyDelete
  3. exact asta vroiam sa zic si io.. daa, oricum uitam :)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.