Tuesday, June 26, 2007

Concurs cu premii

LoC si Gogu Kaizer organizeaza una bucata concurs cu premii. LoC stie mai multe acolo la el pe blog acolo.

7 comments:

  1. 1) All the people who wood suck my dick in an instant if I`ll let them to die, if I will not give you enough to jump high, just like Mikey Mouse.

    b).. and the horney boys whith no pubian hair but who take it in the ass are coming on the green side, yelling their horneyness and lack of wisdom.


    ps: la aitistu pulii pardon a lu peste:) nu poti sa lasi msg decat cu cont de blogger. sau nu mi-am dat io seama de mai mult in prostia mea. una din doua oricum :)

    ReplyDelete
  2. Acu' poţi şi dacă eşti degeaba. Try it!

    ReplyDelete
  3. da nu merge pt tiganul cu nas mare, sa traducem si in tiganeste. Ca el, din cate stim, cu iengleza nu prea se descurca, manca'v'ash ochii vostri de ciumpalaci !

    ReplyDelete
  4. Se pare ca Scorpia a castigat concursul trecut :D

    ReplyDelete
  5. O hai!iar nu merge sa dai anonime la concurs. Dar... just in case paris hilton castiga, lindsay lohan precizeaza ca ea paris ii lasa onoarea de a posta Scorpiei, da' sa scrie ceva mai interesant nu ca data trecuta. Paris si Lindsay spera (degeaba desigur) ca astfel secretele murdare ale Gogului vor iesi la iveala. A nu se da cu pula "dupe" Paris, deoarece proaspat iesita de la mititica, s-ar putea sa interpreteze gresit. kthksggbye!

    ReplyDelete
  6. hooooowleess booowleess let my fans dai. caz ai wil rupture your hanus that you jamp in sus like that rat from za cartoonz eatui-ti-as!
    And za virgin boys came on za moon doing "how! how!"

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.