Monday, May 07, 2007

O ultima dorinta

Cand se va putea intoarce in trecut, Gogu Kaizer se va duce la Gogu Kaizer din liceu si ii va da o mama de bataie. Da' nu oricum, ci d-aia cu genunchi in creieri, cu pumni carati in cap, cu dat cu capul de pereti si de usa de la baie pe care scrie "Loc special de dat pe Gogu Kaizer cu capul de usa de catre Gogu Kaizer din viitor", d-aia cu lovituri la ficăţi si demna de "Stirile de la ora 5" de la ProTV.

Andreea Esca:
"Un licean a fost batut cu bestialitate de chiar el insusi, dar din viitor. Martorii spun ca Gogu Kaizer, elev in clasa a 12a, a simtit in ziua cu pricina ca lucrurile nu sunt in regula. Tocmai mancase de la Cheiefsi si petrecuse foarte mult timp la budă.

In timp ce se intorcea de la baie, Gogu Kaizer din viitor a aparut in fata lui si fara sa stea pe ganduri, a inceput sa-i care pumni in cap. Dupa ce i-a aplicat de mai multe ori lovituri de genunchi in creieri, a inceput sa-l dea pe Gogu Kaizer din liceu cu capul de toti peretii, inclusiv de usa de la baie, in special in locul in care era scris "Loc special de dat pe Gogu Kaizer cu capul de usa de catre Gogu Kaizer din viitor".

Dupa ce a lasat victima inconstienta, agresorul si-a mai lovit victima in ficăţi in repetate randuri si s-a dematerializat la fel de repede precum a aparut. Motivul ramane, insa, un mister."


Pentru ca merita si pentru ca nici nu stie ce-l asteapta.

35 comments:

  1. !!!!

    Eu am sa merg in trecut sa-l apar pe Gogu Kaizer din trecut de Gogu Kaizer din viitor!

    Pentru ca daca Gogu Kaizer din viitor il bate pe Gogu Kaizer din trecut, Gogu Kaizer din viitor va avea cicatrici mari, nu il va mai placea Scorpia, si ciu-ciu inspiratie pentru literatura gen scris pe blog, piese de teatru in care sa joace Gogu Kaizer in rolul lui George Lucas, etc.

    De aceea este cazul sa ne intrebam nu ce a scris pentru noi Gogu Kaizer, ci ce vom scrie noi pentru Gogu Kaizer in aceste comentarii pe blogea-uri.

    Traiasca Partidul Blogger-ilor Romani in frunte cu Gogu Kaizer!

    Gogu Kaizer presedinte!

    ReplyDelete
  2. Draga Darth,

    intrucat tre sa mananc si eu o paine din faina neagra si alte bunatati te-aj ruga frumos sa nu intervii in poveste...am nevoie de ficatii lui Gogu la stirile de la ora 5, cu mentiunea Gogu, ca SK nu le va prezenta.daca vrei, totusi, spune, sa fac aranjamentele din timp.
    Te pup pe splina sparta,GK

    ReplyDelete
  3. Bre Gogule...daca mai gasesti vreun loc liber pentru dat cu capul liber, trece pe acolo cu cheia: Loc de dat cu capul Dutza din clasa a 9-a(te-am luat aici :P) de catre Dutza din viitor!
    Multumesc! Aaa...si da-i lu' Gogu unde vrei matale, mai putin stii matale unde... ca daca o faci si pe asta, o sa aiba Scorpia de suferit, si nu cred ca o sa ii placa...Stiu eu!:P

    ReplyDelete
  4. "Motivul ramane inca un mister."

    As indrazni sa ghicesc motivul: pentru ca lui Gogu Kaizer din liceu nu i-a placut cartea?

    ReplyDelete
  5. Cam extrem. Poti sa te auto-suspenzi in schimb.

    ReplyDelete
  6. O sa iasa bataie ca-n filmele cu Cichichan \:D/
    Daca nu pui pe youtube degeaba ;)

    @darth desfundatorul de sticle: Gogu e kaizer, nu poate sa fie si presedinte, ca l-ar suspenda degeabistii din parlament ;)

    ReplyDelete
  7. Dute si pe la mine pa la scoala daca tot te poti teleporta inapoi in timp. Cam pe cand eram intr-a 12-a. Si sopteste-mi si mie la fizica ca aveam un pariu de castigat. Dau o bere :D.

    ReplyDelete
  8. Gogu Kaizer din liceu nu stie ca cea mai buna lovitura este eschiva?

    ReplyDelete
  9. Je zice sa chiar inventezi o posibilitate sa te duci si sai rupi capu efectiv. Si daca tot esti acolo mai intoarce-te nitel si ia-i si la a mea sticla din mana. Si pocneste-o. Tare.

    ReplyDelete
  10. Rupe-l Gogu, sho pe el! :)

    ReplyDelete
  11. Daca se bate Gogu Kaizer cu Gogu Kaizer, eu tin cu Gogu Kaizer. Hai Gogu Kaizeeeeeeer !

    ReplyDelete
  12. Heroes wanna be.Lame

    ReplyDelete
  13. Bender lives large and kicks ass. So does Dexter. Both are outsmarted by GoGu KaiZer.

    ReplyDelete
  14. Si daca tot ajunge in trecut, Guglea sa ia si o lada da bere Azuga si 2 eujenii !
    P.S. Io zic totusi sa ii luam titlul de kaizer sa il facem presedinte, dupa aia sa il suspendam si sa nu ii mai dam nici titlul de Kaizer... Sa ramana doara Gogu... un fel de rege fara regat !
    P.S.1. Hia ca acu chiar am fost DEEP !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  15. Hmm. Punem pariuri pe rezultatul meciului? Pentru ca Gogu Kaizer din viitor e mai experimentat, iar Gogu Kaizer din trecut e mai agil...

    ReplyDelete
  16. What if there was a Robot Kaizer coming to compete? Would he be able to beat both Gogu Kaizer from the future and Gogu Kaizer from the past? And who would be the real Kaizer then?

    How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

    ReplyDelete
  17. Robot Kaizer a luat hotarirea sa schimbe rezultatul partidei, a meciului hotaritor care va stabili cine este The Ultimate Kaizer, numit si Universal Kaizer.

    Intr-un laborator secret din Caraibe se zareste, patrunzind prin efractie la adapostul intunericului, silueta teribila a lui R. Kaizer. Nu este prima data cind R. Kaizer foloseste laboratorul. Ca tiran secret al umanitatii, practic nemuritor deoarece este robot, R.K. calatoreste in timp de peste 500 de ani, de cind a avut loc in Triunghiul Bermudelor, situat linga Insulele Caraibe, celebrul si straniul incident documentat in Octobrie 1492 de Cristofor Columb, produs de fapt de Kaizer.

    R.K. isi soarbe satisfacut dintr-un USB stick cu un narcotic de contrabanda pentru roboti. Fericit ca a evitat periculos sevraj electronic, R.K. se trinteste pe scaunul din centrul de comanda al laboratorului secret si isi intinde picioarele cromate. Desi picioarele par ca noi, R.K. stie ca circuitele din ele sint uzate. Ca un calcii al lui Ahile, motorasul care controleaza glezna stinga a lui R. Kaizer urmeaza sa cedeze in urmatoarea suta de ani, iar K. nu stie cum va putea sa il inlocuiasca. Dar, astea sint probleme pe termen lung, R.K. trebuie sa faca fapta pe care a venit s-o faca.

    Cu hotarire, stringe in mina seringa cu o otrava puternica.

    Porneste scanarea fluxurilor intertemporale.. si DA! Detecteaza momentul exact, coordonatele exacte la care Gogu Kaizer din viitor se teleporteaza catre Gogu Kaizer din trecut!

    Mina lui R.K. tremura pe taste in timp ce comanda computerului initializarea sistemului de calatorie in timp, setat la exact 4 ore inainte de marele eveniment, the ultimate showdown intre Gogu Kaizer din viitor si Gogu Kaizer din trecut.

    Luminile pilpiie pe Insulele Caraibe, apoi se sting de tot. Baza stiintifica secreta absoarbe din ce in ce mai multa energie. R.K. se pozitioneaza in centrul sistemului de calatorie in timp. In timp ce Triunghiul Bermudelor se cufunda in noapte si ceata, un fulger albastru dezintegreaza corpul invechit, desuet al lui R.K. si ii propulseaza particulele prin vortexul temporal.

    R.K. se materializeaza linga Gogu Kaizer cel tinar din clasa a 12a. Gogu Kaizer din trecut holbeaza ochii cit sarmalele.

    R. Kaizer il prinde pe G. Kaizer si il tine cu putere. Nici nu este nevoie sa il tina cu mina - unda tractoare emanata din antena interna a lui R.K. il tine pe G.K. intr-o strinsoare de neinvins.

    Gogu cel tinar se zvircoleste.. R. Kaizer zimbeste si ii injecteaza lui G. Kaizer continutul verde al seringii, apoi ii da drumul.

    R. Kaizer asteapta linistit citeva minute ca medicamentul injectat sa isi faca efectul. Este o seringa obtinuta de R. Kaizer tot prin efractie, din baza secreta Universal Soldier. Este un steroid super-puternic, cu efect aproape instantaneu.

    R. Kaizer priveste multumit cu muschii tinarului Gogu Kaizer se umfla, iar in ochi ii sclipeste scinteia specifica efectului steroizilor, numit si Roid Rage.

    Peste o secunda, un fulger albastru dezintegreaza din nou corpul lui R. Kaizer si il propulseaza in viitor, in timp ce Gogu Kaizer priveste interzis cum ii cresc muschii vazind cu ochii...

    De-o data, un alt fulger albastru face sa apara pe altcineva.. pe cineva care seamana vag cu Gogu, dar mult mai batrin.. care se repede la tinarul Kaizer, urlind.

    ...

    ReplyDelete
  18. Si care e rezultatul? Cine ii rupe capul cui?

    Acum Gogu Kaizer din trecut e ca un fel de Hulk iar Gogu Kaizer din viitor, desi mult mai experimentat, este total depasit dpdv fizic.

    Vor reusi oare experienta si intelepciunea sa invinga tineretea si forta?

    ReplyDelete
  19. Mai mult, se pune intrebarea daca Robot Kaizer a actionat spre binele umanitatii, si cum a reusit acesta sa incalce cele trei legi ale roboticii, in ciuda faptului ca nu detine caracteristici mostenite psiho-electro-genetic nici de la R. Giskard Reventlov, nici de la R. Daneel Olivaw, si nici de la R. Bender Bending Rodriguez.

    ReplyDelete
  20. Investigatiile OTV au stabilit ca omul care s-a materializat dupa al doilea fulger albastru NU era Gogu Kaizer din viitor, ci George Lucas, sosit in calitate de sosie a lui Gogu Kaizer.

    In seara asta veti putea urmari la OTV o emisiune de 14 ore pe tema asta.

    ReplyDelete
  21. mai nea robot kaizer, ai probleme serioase la comitetul central. sugestia mea: cola cu menthos! efect garantat :)

    ReplyDelete
  22. Robot Kaizer nu serveste decit weapons grade plutonium si droguri de contrabanda pentru roboti stocate pe USB stick, DVD sau hard-disk.

    Ai asa ceva pentru R.K.? Pe R.K. il intereseaza. E dispus sa calatoreasca in timp si spatiu ca sa faca rost de ele.

    Nu ai asa ceva pentru R.K.? Ei bine, R.K. e dispus sa calatoreasca in timp si spatiu oricum, ca sa te cafteasca.

    ReplyDelete
  23. Daca Gogu Kaizer il bate pe Gogu Kaizer, inseamna ca Gogu Kaizer e mai tare decat Gogu Kaizer. Dar, in acelasi timp, Gogu Kaizer ia bataie de la Gogu Kaizer, deci Gogu Kaizer e mai slab decat Gogu Kaizer. Daca facem o medie, rezulta ca Gogu Kaizer este egal cu Gogu Kaizer. Adica Gogu Kaizer este Gogu Kaizer si nimeni altcineva nu este Gogu Kaizer decat el insusi. Q.E.D.

    ReplyDelete
  24. frate, 25 de comenturi la postu asta, si mie nu mi-a venit nimic in cap sa zic prima oara cand l am citit. da vad ca lumea a inceput sa faca alter scenarii.
    io nu ma chinui sa fac vreunu, si ii zic doar lu gogu cand vrea sa faca tarasenia, sa ma cheme si pe mine sa merg cu el. ca sa fim doi. nu de alta, da in liceu gogu era mai tanar si m-ai sprinten decat acuma, cand este un sclav care munceste jde de ore cu curu pe scaun in fiec zi.
    ca mi e sa nu fie umilit si batjocorit de gogu mai tanar; avand in vedere ca gogu n ar avea mila nici chiar de el insusi

    ReplyDelete
  25. Daca Gogu Kaizer din liceu acum are muschi pe el ca Arnold datorita injectiei facute cu de-a sila de Robot Kaizer, nu aveti sanse decit daca-l luati amindoi prin surprindere.. sau cu arme de foc.

    ReplyDelete
  26. Gogu Kaizer poate sa scrie si un episod despre chelie (calvitie)? Stiu ca Gogu Kaizer n-are (NA! Am eu ceva ce n-are Gogu Kaizer), dar ar putea sa-si imagineze citeva minute ce ar face daca ar avea.

    Multumex.

    ReplyDelete
  27. Unde se gasesc tricouri cu Gogu Kaizer?

    Ar fi tare sa avem tricou cu sigla GK pe piept, URL-urile celor 2 bloage pe burta, si un citat tare marca "GK" pe spate!

    Asta s-ar potrivi perfect cu un gitlegau de telefon mobil cu Robot Kaizer.

    ReplyDelete
  28. Cred ca Gogu Kaizer din trecut l-a batut pe Gogu Kaizer din prezent, pentru ca Gogu Kaizer din prezent vad ca sufera si nu mai scrie pe blogea.

    ReplyDelete
  29. goguleeeee de ce nu mai postezi? :-S fanii te vor \:D/

    ReplyDelete
  30. eu cred ca gogu kaizer s-ar intoarce in trecut ca sa-l bata sus pe gogu kaizer care era pe a doishpea pentru ca acesta ar fi putut face alte alegeri si acum n-ar mai fi la locul actual de munca sa faca uberchestii. sau pentru ca a mancat din che ef si snitzel din cauza caruia are acum varice pe talpa piciorul mic.

    si daca gogu kaizer l-ar fi batut pe cel din trecut, acesta nu si-ar mai face blog, sau nu ar fi asa de faimos iar folosirea pronumelui personal la persoana a 3-a nu ar mai fi atat de gogu kaizer-ish

    ReplyDelete
  31. Please? Pretty please? Pretty please with whipped cream? Pretty please with whipped cream and a cherry on top?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.