Friday, May 11, 2007

Inapoi in prezent

Gogu Kaizer tocmai s-a intors din trecut, unde a incercat sa-si indeplineasca ultima dorinta. Aici au cam aparut unele probleme...

Cand a ajuns langa Gogu Kaizer din liceu, ăsta era cu gagica-sa lui de atunci. Si toata lumea stie ca nu te iei de un târtan cand e cu gagica-sa. Lasa omu' sa-si faca treaba si pe urma umple-i capul de/cu pumni. Macar din respect. Chiar daca nu ai, dar asa, ca idee. Dupa ce a asteptat mai bine de juma' de zi dupa retardul respectiv, Gogu Kaizer l-a surprins cand se ducea seara acasa. Desigur, Gogu Kaizer s-a dus la el, i-a tras o palma dupa ceafa si a inceput sa-l bălăcărească. Atunci, idiotul a facut prostia sa il atace pe Gogu Kaizer.

Pentru ca Gogu Kaizer din viitor, adica de acum, dar din viitor pentru Gogu Kaizer din trecut, ce vroia Gogu Kaizer sa zica, mortii ei de relativitate temporala? Ansha, pentru ca Gogu Kaizer de acum deja traise experienta respectiva, stia perfect reactiile lui Gogu Kaizer din liceu. Drept pentru care reusea sa se fereasca de loviturile acestuia.

La un moment dat, insa, Gogu Kaizer din liceu s-a folosit de o mârlănească miscare. L-a intrebat pe Gogu Kaizer de acum ce penisul lui Gogu Kaizer din liceu are cu el. Si ca hai la o bere. Gogu Kaizer de acum, intelegand ca daca il va maltrata pana ii va da spumele prin buric nu va reusi nimic, a acceptat.

Si s-au dus sa bea o bere, au vorbit, s-au facut muci de beti si Gogu Kaizer de acum nu-si mai aminteste nimic din momentul ala si pana a ajuns acasa.

6 comments:

  1. e foarte periculos daca gogu din trecut si a dat seama sau i ai spus tu, gogu din viitor, ca esti el insusi da, din viitor;
    pt ca dupa ce gogu din trecut se va trezi din betie, si isi va aminti de cu o seara in urma ce va deveni, exista posibilitatea sa se sinucida..

    ReplyDelete
  2. bun mesajul postului.

    ReplyDelete
  3. E bine ca Gogu Kaizer din viitor nu si-a pus mintea cu Gogu Kaizer din liceu. Dar daca tot avea niste "inside information", nu era mai bine daca Future GK juca la pariuri un "X" si facea si el un ban cinstit la faza asta?

    ReplyDelete
  4. gogu acest terminator modern

    ReplyDelete
  5. Gogu m-ai nenorocit de nervi cu blog-ul. Ieri am mers la un film, si cit a fost filmu', am verificat de 5 ori de pe telefonul mobil (Opera Mini) daca ai mai scris ceva.

    Nu am putut sa ma concentrez sa vad filmul din cauza ta!

    ReplyDelete
  6. anonim a spus: "Gogu m-ai nenorocit de nervi cu blog-ul. Ieri am mers la un film, si cit a fost filmu', am verificat de 5 ori de pe telefonul mobil (Opera Mini) daca ai mai scris ceva.
    Nu am putut sa ma concentrez sa vad filmul din cauza ta!"

    :)))))))) cata caterinca;
    gogu inrobeste cetatenii:))))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.