Saturday, March 17, 2007

Uber vecinul

Dupa cum ati observat din pozele alea din "Vineri seara 3", Gogu Kaizer sta printre antenele si pescarusii de pe bloc. Adica la etajul noo.

Aseara, Gogu Kaizer s-a teleportat de la trabajo direct in fata liftului, la parter, unde era prezent si vecinul lui Gogu Kaizer de vis-a-vis [Putrezilă, cum il numeste Gogu Kaizer]. Un mos senil cu o caciula ciuruita. Tot timpul poarta caciula aia.

Vine liftul, se urca Putrezilă, se urca si caciula lui si se urca si Gogu Kaizer. Jovial, Gogu Kaizer il intreaba strengareste: "Ăăăă, zic, la ce etaj?". Putrezilă raspunde molocom si Gogu Kaizer apasa incet, dar tare pe butonul ala pe care era un "9" desenat. Liftul se urneste si in 15 secunde se opreste la etajul 9. Gogu Kaizer coboara si, asteptand ca Putrezilă sa il urmeze, tine usa liftului deschisa. Hotarat, Putrezilă inchide usile interioare. Gogu Kaizer elibereaza usa liftului si intra linistit in casa.

Imagini vazute pe vizor: Putrezilă deschide usile si le inchide la loc. Se aud apasari infundate de butoane. Gogu Kaizer isi mentine oq lipit de vizor. Putrezilă continua sa se incapataneze. Frustrat ca liftul nu porneste, iese gesticuland si bombaind si indreptandu-se catre scari, trecand totodata prin fata usii sale. Realizeaza si dupa doo secunde se intoarce si tranteste usa.

The end.

P.S.: Organe genitale.

9 comments:

  1. Vrem poza cu putrezila si caciula lui!

    ReplyDelete
  2. Facute prin vizor daca se poate. Sau prin luneta. E mos, ha? :)

    ReplyDelete
  3. Gogule... ce ai cu moshu...sti tu fenomenul ala ...senilitate... mor neuronii si gata.
    P.S. Grabeste-te cu poza ... nu cumva sa i-o faci cand e mai vanat si mai rece.

    ReplyDelete
  4. stie gk ca de la o virsta roza sora cu scleroza?!sa nu rida gk ca nu e departe de putrezila

    ReplyDelete
  5. si dupa cum arata pozele alea chiar nu sta la etaju noo cum afirma.

    ReplyDelete
  6. si cind are de gind gk sa scoata prostia asta cu word verification,nervii nostri au si ei o limita[de mult atinsa,zic]

    ReplyDelete
  7. ce ai frate cu caciula lui!?
    caciula omului e..basca lui

    ps: gogu cu cuvintele de verificare, ne exerseaza capacit de concentrare

    ReplyDelete
  8. Subsemnatu Putrezila , fost securist se joaca cu nervii lui GK pentru a-i testa loialitatea fata de patrie , munca si nevasta ( aaa...scorpie). Deci GK nu ar trebui sa-si mai intersecteze calea cu prezentul domn.

    ReplyDelete
  9. Off-topic
    A aparut colectia de link-uri numita NIUSURI. Esti prezent astazi acolo ! Daca iti place ideea, da curs invitatie mele si poate va iesi ceva frumos !
    Spor la bloguit !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.