Sunday, March 04, 2007

luati poula toti

deci. suntem la piticu acuma si bloguim. ariel, gogu kaizer, piticu, subiectiv, de ce, innocente, subiectiv, jeg, gregor [voce.ro, incultilor]. de ce posteaza acum pe blogea. la fel si gogu. deci dupe 4 beri si doo pahare de fvin, jeg e cel mai coerent dintre noi. pe langa ariel, care e minor si a beut doar o bere. ciCA IAR BAYTE CINEVA LA USA. aolo, am scrisn cu caps. gregor. tu esti de vine, ca am zis sa zic ce zici tu. anca, stia asa, ca piticu explica acolo nustiuce.

tugurlane, esti degeaba. sa nu mai zici ca nu te-am mentionat. liniste, ca iar cheama tarfa aia politita. tarfa de jos sau de langa, nu stiu care langa, stanga sau dreapta. acuma toatqa lumea posteaza. andresso, vorbim, maine, cand sunt coerent, ca am ceva sa-ti zic.

buddhA a postar toate pozele de acolo.'

dba, gogu kazier e dupe 4 beri si edoo bahare de vin. de ce e aici si icew ca vrea sa vada ce zice gogu. pai pula mea nu vezi ca scriu dupa un laptopea cu taste mici rau? mori in bezna. de ce zice ca primu7l cuvant e muia. obsedT. LUI PITICU NU-i e mila de perdelele sale, ca gogu i-a zis ca are unfetis cu perdele.

deci totiu posteaze si vrea poze. gogu zice ca punct. v0rbim maine, cand e coierent, ca si-a tras net,

11 comments:

  1. bre, gogule, cum de nu ti-au dat niciun premiu la roblogfest?sunt foarte suparata, ca sunt a big fan si tocmai tie nu ti-au dat nimic.da' am vazut pozele.:)(traiasca cojmaru' la faza asta)
    anyway, pentru mine tu esti marele castigator!

    ReplyDelete
  2. hahahaaa... MUCI e cuvantul de ordine ? :P ai ramas dator cu urmatorul bax de bere ! si se scrie greger .. mori in bezna (infashurat in perdelele lui piticu) :))))))

    ReplyDelete
  3. Vorbesc serios, cand facea acest post, gogu kaizer era MUCI, MUCI, MUCI, rosu la fata si cu ochii inlacrimati... scria la tastatura mai rau decat oblonda secretara... cu un singur deget... i-a laut cam o ora si doo pahare de vin sa faca acest post :D

    ReplyDelete
  4. sa vorbesti cu noi cand te trezesti.sa ne spui dak esti intreg.oricum,noi tot te iubim

    ReplyDelete
  5. PS:c naiba ma?am bagat literele alea d 5 ori pana mi-a acceptat commentu:|

    ReplyDelete
  6. Ce-ai patit mai Gogule...esti turmentat? Te-ai imbatat de ciuda ca ti s-a publicat mecla p-aci? Si cat te-ai tinut tu sa nu te arati la nimenea...Na , ca misterul s-a spulberat-- Gogu Kaizer--mi te imaginasem putin altfel; Ai niste ochi de copchil nevinovat! Da`-i de bine!

    ReplyDelete
  7. Bine ca ti-ai tras net ca acu poa' sa ti-o traga Duda la Dota.. sa mai inveti si tu cum sta treaba si cine-o fo primu :D

    ReplyDelete
  8. Bine ca m-am lasat de beut ca ajungeam si eu ca tine, gogule.... cine stie ce beshini neurologice debitam si eu pe blog cand eram cu gashca dupa diverse "event-uri" :p Si ceva damoca puteau sa-ti dea si tie aia de la "roblogeafest"...

    ReplyDelete
  9. ea pisda ca nu m-ai chemat si pe mine

    ReplyDelete
  10. Te-ai pilit Gogule...
    Dormi pă canapea...
    Sho pă el Scorpio! Nu-l ierta!
    Acum, cît e moale!

    ReplyDelete
  11. mda ce tare e Kaizer Gogu asta dupa 3 berii :D parca la blogfesti nu te-ai manifestat ajea :P Kiddin :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.