Wednesday, March 14, 2007

Dampulismul Gogului

Reactii de dupe [da, scrie "dupe"] reinstalat Ferestre XP:

GK: Unde dracu' sunt sidiurile alea cu driverele de la placa de retea?
Tot GK: La dracul, sunt la Giurgiu.
[moment de smuls parul de pe pept [da, scrie "pept"], scos scame din buric, spalat pe picioare, facut curat in camera, dat cu mausul in tastatura, pentru ca el era de vina ca a uitat Gogu Kaizer sidiurile alea acasa]
Tipul de la radio: Acum vom asculta...
GK: Pe mă-ta.
Tipul de la radio: Dar mai intai...
GK: Iei pula.
Tipul de la radio: Ne auzim dupa ce [da, aici scrie "dupa"]...
GK: Iei pula, retard infect ce esti, ca numai tu esti de vina!
Tipul de la radio: Ramaneti cu...
GK: Mă-ta?

Concluzie: oricine/orice altcineva/ceva este vinovat cand tu gresesti. Ia masurile necesare si pedepseste-l. Ex: Moga da vina pe Hitler pentru faptul ca e el gay [daca intelegi din fraza asta ca Hitler a fost gay, Gogu Kaizer are o veste pentru tine, ce-ti va schimba radical parerea despre conditia ta umana: esti prost!]. In consecinta, Hitler a cam murit el de felul lui.

6 comments:

  1. Inainte de a instala Windows XP sau Windows Vista, Gogu Kaizer trebuia sa isi salveze intr-un director toate driverele care existau la el in sistem.

    Exista un utilitar gratuit pentru asta, care se numeste DriverMax: http://www.innovative-sol.com/drivermax

    Gogul putea sa instaleze utilitarul asta si pe urma DriverMax ii extragea toate driverele instalate si le salva intr-un folder sau intr-un fisier ZIP.

    Dupa ce instala Windows XP from scratch, Gogu Kaizer putea fie sa instaleze driverele salvate in directorul ala, driver cu driver, fie sa instaleze DriverMax si sa il foloseasca pentru a instala, in doo minute si cu un singur reboot, toate driverele din directorul ala.

    DriverMax se poate lua de la http://www.innovative-sol.com/drivermax

    ReplyDelete
  2. se pare ca nu e o zi buna pt gogu kaizer si nici pt tipu' de la radio care e de vina ca si-a uitat gogu 'sidirurile' la giurgiu... :D

    ReplyDelete
  3. Da ma dar Gogului ii place sa traiasca periculos ! El e un practicant frecvent al unor astfel de sporturi extreme... :)))))))
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  4. Gogu is the man! :)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.