Sunday, March 04, 2007

Blogeafest, varianta kaizeriana

Plecat de la munca alaturi de Dominus. Ajuns la Universitate, intalnit cu Scorpia. Goja bănănăia pe acolo, s-a prins care cine e si s-a prezentat cuminte sub alt nume. Ariel se ascundea de Gogu & restul. Si a inceput lumea sa vina. Am plecat spre Spais pe rand, in sir indian.

Ajuns in Spais, semnat pe lista de prezenta, scris numele pe eticheta, lipit eticheta pe ceva, unit cateva mese si asezat cuminti. Gogu Kaizer, Scorpia, Ariel, VisUrat + 1, Paul, Goja, bajetii care il vor scuza pe Gogu acum, pentru ca a uitat cine erau, iar mai tarziu, Utopic si "her [in]significant other". Am numit acea zona "Coltul bloggerilor care sunt prea neinteresanti ca sa fie bagati in seama". La un moment dat T3, am plecat cu Goja prin club, sa vedem cine mai e pe acolo.

[moment] Stalker mode on [end moment]

Victima nr 1: Andressa. Cu salutcemaifacibestialblogtineototasa, cu d-astea. A, nu, noi nu avem bloguri, am venit sa vedem cine se ascunde in spatele lor.

Victima nr 2: Nihasa. Care trecea nevinovat pe acolo. Am urlat dupa el, ca deh, suntem de la tara. Dupa salutcemaifacibestialblogtineototasa si noinuavembloguri, s-a uitat putin la noi si ne-a zis: "Stiti, eu trebuie sa ajung la baie".

Din cei doi de mai sus, doar Nihasa a avut simtul umorului. Andressa cica s-a suparat. Daca nu stiti de ce, vedeti mai jos.

A intrat si VisUrat in joc. Am facut schimb de identitati. Eu eram VisUrat, Goja era Gogu Kaizer, iar VisUrat n-avea blog. N-am reusit sa avem victime, pentru ca in coltul opus era numai lume serioasa. Party breakers.

[moment] stalker mode off [end moment]

Premierea. M-am scos cu 3 tricouri de la Adobe din cauza Cojmarului. Nu se mai duceau bajetii dupa el, pe scena, ci inmanau tricourile Scorpiei. GG, VisUratule! Desi sunt convins ca a fost facatura treaba asta. Ai luat aproape tot.

A venit si De Ce la alt moment dat. Dupa el, i-am dat martisor Andressei - ati vazut la Ariel pe blog. Daca n-ati vazut, sunteti inutili.

Dupa, am mers in Regie. Prezenta: Cojmarul + 1, Goja, Ariel, Paul + 1, Gogu Kaizer + 1, Costin. Mancat pizza si beut bere la pret normal. In Spais [moment: daca banuiesti ca sunt analfabet, tocmai ai prestat in bezna] era Nushcebere la 0,33 fo 8 lei. N-am fitze, sunt sclav, asa ca mi-am bagat ceva in preturile lor menite sa deosebeasca paturile sociale prezente la partyparty. Pizza Max a fost uber cul. Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult, dar trebuia sa fac sex cu Scorpia si deja era tarziu.

Partea a doua a fost aseara, la Piticu. Ati citit mai jos ce si cum. Postul de mai jos nu se va edita [sorrea, Greger :P]. Doo lucruri:
1. Subiectiv, sorry ca ti-am luat incaltarile. Nu e vina mea ca erau identice. Promit ca nu se va mai repeta. Piticu, chiar am incercat sa merg incet. Uneori reuseam. De ce, you rule. Jeg, te urasc pentru ca ai ramas printre putinii coerenti. Greger, bestial telefonul. Ariel, trebuia sa ai grija de mine, uof.
2. Banuiesc cam ce imagine si-a facut toata lumea despre mine dupa toata chestia asta. Nu e deloc gresita, ddf.

Mai bine dau Publish acum cat am net, ca tot pica.


PS: A picat inainte sa pun poza asta. Luati de va masturbati:

8 comments:

  1. Aha! deci tu l-ai usurat pe Visurat de tricoaie... te-am ginit... :P

    ReplyDelete
  2. ai facut pipi pentru analize?

    ReplyDelete
  3. VisUrat nu are blog. Alea sunt de fapt capetele de acuzare pentru care va fi inchis cand politistii romani vor invata in fine sa citeasca.
    De net stiu deja, pentru pr0nache si deceplusplus.

    ReplyDelete
  4. Tu nu poti fi confundat, din motive de nanau:))

    ReplyDelete
  5. hai sugi zenul ca nu te-ai prezentat cu blogul pe chiept

    ReplyDelete
  6. Ba m-am prezentat cu blogul agatat de gat, a doua oara cand am vorbit cu tine si mi-ai dat a doua carte de vizita.

    ReplyDelete
  7. oh, nu ar fi groaznic, daca s-a intamplat asa:))

    ReplyDelete
  8. ma..singurul lucru notabil a fost faptul ca ai zis "ati fost inutili.." in loc de degeabisti...

    in rest toate bune..ma oftic ca nu am avut cu sa ajung ca deh...unii mai muncesc ca sa traiasca...da o sa recuperez eu vreodata..

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.