Monday, March 26, 2007

Bă, târtanilor

Luaţi naibilui FHM-ul de luna asta [aprilie, adică, nu ăla cu Răduleasca, adică] ca să nu fiţi degeaba.Re: Restul vedeti in revista sau la Utopic pe blog. Pe aceeasi pagină, alaturi de Utopic: Dominus, Nihasa si Tugurlan. Plus parerea lui Gogu Kaizer. Orşcum, cumpăraţi revista, ca să aibă Gogu Kaizer pe ce să vă dea autografe.

15 comments:

  1. daca e ala cu raduleasca, il am deja. \:D/ :X

    ReplyDelete
  2. Auzi bre tzigane. Duda a luat FHM-ul cu babataia aia da Raduleasca numa la gandu ca o sa o arda la laba pa citatele lu Guglea. Da ce zici, le-a gasit pa undeva? Unde gatzii masii e pagina lu Guglea din FHM? Duda e foarte dezamagit.

    ReplyDelete
  3. a aparut deja...lol....si asteptam sa se termine martie...lol

    ReplyDelete
  4. Abia astept sa vad ce ti-a putut mintea in Fehaşem. Acum toata tara aude de kaizerizator. Nici way to take over the world!

    ReplyDelete
  5. Ba, astia, Kaizeru' rulz in FHM-u' de aprilie. S-a epuizat tiraju deja, urla scorpiile neoriginale ca mai vor, gushterii fac mitinguri de protest ca "cine-i gogu asta ca ne-a inverzit pe toti". Gasiti ba fhm-u', ca Gogu da clase p-acolo: clasa 1, clasa 2 si clasa 7, asta ca sa invatati ce-i aia Blogareala & staff!
    Gogu rulz si rulz e Gogu.

    ReplyDelete
  6. sa-ti traiasca familia cea numeroasa si toti membrii ei activi!
    sa cumparam fehasem!!
    zic

    ReplyDelete
  7. Eu iubesc blogul lui Gogu Kaizer. Este una din placerile mele din fiecare zi. Face parte din "cosul zilnic" de distractie. :)

    DAR

    FHM este o revista naspa. Este revista barbatilor mincatori de seminte care birfesc femeile la un pahar pe treptele din fata blocului (ocupatie nedemna de un barbat adevarat) si fluiera dupa femei pe strada.

    Exista si alte reviste pentru barbati, care se adreseaza unei populatii masculine cu IQ mai ridicat.

    FHM e degeaba.

    ReplyDelete
  8. Pupa-te-ar mama ai ajuns in carti >:D<

    ReplyDelete
  9. Bravo ma, vedetelor ! Sa fiti sanatosi si sa apareti si in alte reviste. Io din cauza de sclavagism, la locul de munca, de abia acum am aflat vestea cea mare !
    Inca odata Bravos si La mai mare !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  10. P.S. Traiasca Gogu, mare om, mare caracter ! Cred ca il facem ZEU, cu tot cu statuie si alte alea. (Auzi bre Gog la statuie vrei si palarie sa iabe unde face KK porumbeii ?!?)
    :)))))
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  11. congratulaxions si la mai mare, adicatelea in GQ si ala, cum ii zice, al raposatului, zi sa-i zic, Eddie, JFK junioru' sau cine l-a mostenit mai are revista?

    ReplyDelete
  12. care raposat Monicutzo, ca nush' ce zici tu acolo?
    Aaaasa, in Dilema Noua spre Veche, acolo ii urezi lu' Gogu sa apara, stiam io! ;-)

    ReplyDelete
  13. o zic sa ii trimitem CV-ul Gogului si al Romania Mare si la OTV !
    :)))))
    Andrei... ;)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.