Saturday, March 24, 2007

3=4

Din cauza lui Drojdia, Gogu Kaizer s-a intristat. Auzise el ceva pe la televizia, radio si lumea murmurand pe strada, dar tot parca nu-i venea a crede. Insa citind pe la Drojdia p-acolo, Gogu a realizat ca viata e crunta si ca Drojdia incurca cifrele. Zice ceva de 3=4. E nebun.

Atunci l-a izbit pe Gogu Kaizer: Drojdia a descoperit calatoria in timp. El in fiecare noapte trece de la ora 3 la ora 4 ca ii e frica de 3:30. Asa, pur si simplu, de nebun. Partea proasta e ca, o data pe an, jmekeria asta a lui afecteaza pe toata lumea. Partea si mai proasta e ca il afecteaza pe Gogu Kaizer. Partea cea mai si cea mai proasta e ca afecteaza somnul lui Gogu Kaizer. Si se stie ca lui Gogu Kaizer ii place somnul. Băi, Drojdia, vezi ca il nervozezi pe Gogu Kaizer cu calatoriile astea in timp ale tale. Ce e destrabalul asta aici?

Si raspuns la intrebarea ta: se doarme mai putin. Evident, mai putin decat vrea Gogu Kaizer sa doarma. Ceea ce il intristeaza pe Gogu Kaizer...

4 comments:

  1. Mda... aflu in ultimul moment, adica acum 9 minute :|

    ReplyDelete
  2. Calatoria in timp e buna, face bine la ten. Oricum interetul din iad merge tare prost. Ti-am zis ca o sa mor. :|

    ReplyDelete
  3. O problema destul de comuna acum, eu am fost atat de ocupat sa vad Supernatural si Family Guy ca n-am avut timp sa-mi potrivesc nici ceasul si nici mobilul dupa noua ora.
    Mobilul a fost simplu de rezolvat, MyPhoneExplorer are optiunea de sincronizare a ceasului prin internet. Foarte misto si elegant.
    Dar Tissot-ul a trebuit sa il fac manual si sa pandesc ceasul la calculator sa fie exact la secunda ora.

    ReplyDelete
  4. fucking SAI... acu imi place ceasul meu mai putin... damn you!!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.