Friday, February 09, 2007

Primavara

Vrabiutele ciripesc, soarele straluceste, veveritele presteaza despre craci dezgoliti si ţâţe saltate, lesbienele merg pe strada tinandu-se de mana, derbedeii isi afiseaza noii ochelari de soare, babele si mosii inca iti ucid simtul mirosului cu starea lor avansata de putrefactie monotona, batmanii irita jovial circulatia pe Mihalache cu ţârâitul ala infernal al tramvaielor, controlorii te lasa in pace zambind, mormanul de gunoi adunat o iarna intreaga sub o masina care a hibernat tot sezonul saluta strengareste trecatorul, vanzatoarele de ghiocei fac exces de decibeli in fata Mecului de la Unirii, strigand "Ghiocei cu dragoste in iei te asteapta ca sa-i iei" [uber maneaua sezonului]...

Sa vina vara aia mai repede, pentru plangand afara tare.

5 comments:

  1. Gog' mi-ai smuls o lacrima bre, cu tot siropul asta intr-un singur post. Iti iei de la mine nota zece cu felicitari si trofeul "Ghiocelul ofilit de timpuriu" (din ce material vrei tu, numa' aur NU !).
    Semnat... unu caruia i-a furat "scorpia lui" blogu ! (Da' las' ca ma fac io mare...)

    ReplyDelete
  2. macar de-ar veni si albinutele alea draq odata..is satula de bondarii de iarna ;))

    ReplyDelete
  3. nu numai lesbienele se tin de mana..:-<

    ReplyDelete
  4. romanul s-a nascut poiet, si a ajuns tester/director/miliardar etc.

    ReplyDelete
  5. George, eu m-am născut obosit. A, gogule, la vară stai cu mine să tocim balcoanele de la muncă; îl trimitem pe ţugu la mare.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.