Friday, February 23, 2007

Metode de nervozat vecinii

1. Ia-ti Logan in rate, pune un uber sistem audio pe el si pe la 12 noaptea fa ture in jurul blocului cu muzica data tare [vezi sa ai geamurile deschise]. Cand iese vecinul la geam sa te injure, te duci in spatele blocului. Cand iese si vecinul din spatele blocului la geam sa te injure, te duci in fata blocului. Si tot asa pana la 4:30.

2. Cumpara maioneza, morcovi, gogsari murati, un salam de Sibiu si niste castraveti murati din Cora [fo doo borcane iti ajung]. Tai castravetii, gogsarii si morcovii in bucati foarte mici si le presari seara, pe la 21:30, la usa lui. Apoi iei maioneza si salamul si le pui peste acel amestec de muraturi. Dimineata, cand va iesi din casa, va descoperi ca a venit Mos Craciun mai devreme la el si i-a adus o salata de boeuf. Chestia e ca, lasata in aerul liber al unei scari de bloc, maioneza din Cora se va intari. Mai mult ca sigur ca vecinul va face pipilică pe ea, moment in care salamul de Sibiu il va curenta. Bestial.

3. Daca porneste o discutie dampulea cu tine, zgarma-te in nas si arata-i ce-ai scos de acolo.

4. Metoda asta se aplica in cazul mosilor & babelor. Cand esti in lift cu gagică-ta si mai e si un mos sau o baba, fă sex cu gagică-ta. S-ar putea sa il/o enerveze chestia asta, dar nu e garantat. Atentie! Nu incerca tampenia asta cand in lift sunt persoane mai tinere ca s-ar putea sa ai surprize mai neplacute. Dar daca esti un obsedat sau un pervers [sexual], baga mare.

5. Daca ai ghena in scara blocului, lasa tot gunoiul langa ea, in asa fel incat sa acopere ghena si vecinul sa fie nevoit sa mute gunoiul ala cu mana.

6. Seara, iesi din cand in cand pe scara si striga tare: "fut". Nu neaparat sa te lauzi sau sa faci sa para cum ca ar fi adevrat lucrul asta chiar cand toata lumea stie ce faci tu la baie cand te duci asa de des, ci doar ca sa-i enervezi.

Sau mai bine nu.

5 comments:

  1. ultima e buna si merita incercata.

    ReplyDelete
  2. aia cu salata de boeuf e mai tare, criminala n-am ce zice...

    ReplyDelete
  3. hmmm....ma tu il stii pe unu visurat?

    ca ala mai facea din astea cand era mic....

    ce noroc pe mine ca 98% din vecini au murit intre timp si 2% nu mai au mult.

    paracelsus

    ReplyDelete
  4. asta da cretinitate Gogule! Welcome back!

    ReplyDelete
  5. P.S. Si io ca un vecin jmecher ce sunt te las seara, dar dimineatza cand tu esti fericit ca pleci cu Golanul tau la scarbici ai o SURPRIZAAA MAAARE ! (patru ppene instantanee, provocate de patru cuie). Ce zici acum ? Nu sunt deja un vecin fericit ! :)))
    Artistu'... ;)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.