Tuesday, February 20, 2007

Inca doozeci

Când vrei să convingi pe cineva să facă ce vrei tu, nu uita de metoda cu capulîngură. Chestia e că dacă o aplici, s-ar putea să nu meargă. Na paradox.

În orice grup de prieteni există cel puţin unul căruia i se spune Grasu'. Şi nu neapărat că are capul mare.

Nu poţi încerca să fii degeabist. Ori eşti, ori nu eşti. Dar dacă te tot scremi, poţi deveni degeabist amator, ceea ce e mult mai rău decât un degeabist normal.

Te enervează şeful? Stă toată ziua pe capul tău şi te râcâie la neuron? Urlă la tine ca cretinul total dampulea? Atunci dă-l în vaginul măsii, că oricum moare. Şi aminteşte-i că fisu va deveni gaylord şi fisa colecţionară de ştromeleaguri.

Cel mai uşor mod de a muri în beznă: joci DoTA contra lui Balanar, aştepţi să dea ultimata şi să te ia la şuturi.

Remediu contra plictiselii: fi serios...

Dacă Moga n-ar fi fost gay, omul ar fi trăit în pace şi armonie.

Degeabist este un om cu prea multe vene. A-i cere acelui om să nu mai fie degeabist este sinonim cu a-i cere să mai taie din venele alea multe.

Paradox: femeile au ciclu şi totuşi vor drept de vot.

Dacă ai tupeul să iei în serios ceea ce scrie pe blogul ăsta şi nu în glumă, cum ar trebui, înseamnă că eşti cam distrus tu de felul tău aşa şi îţi place oxigenul prea mult.

4 comments:

  1. Ba baiete neuroni mei (ca io ieste mai jmecher ca voi, am doi), nu cred ca mai poate face un comentariu la fel de misto ca al de la postul anterior. Asa ca am sa ma multumesc sa fiu degeabist si (dupa cum prea bine ziceai tu) un consumator in plus de oxigen (la greu :)))))
    Artistu'... :)

    ReplyDelete
  2. eu am doi idioti la care le spun " Gras " :))

    ReplyDelete
  3. nu stiu ce ziceti voi de neuroni, dar eu azi am intalnit o persoana cu un neuron ciclic [dendritele faceau sinapse cu propriul axon => dâng, da dâng dom'ne]. consider deci aceasta o noua definitie a cuvantului "degeabist"....dar cer parerea gogului in aceasta privinta...

    ReplyDelete
  4. la aia cu balanar te aprob si nu prea....(kellen dager of escape iti spune ceva?)

    in rest...esti cult nenea...ma pun pe scris si eu...sa vad cat ma tine...bag vreo 3-4 posturi..dar le dau sa apara din 6 in 6 ore..ca paracetamolul ... pardon .. antibioticu)

    in rest...in ceea ce ne priveste... traiasca gogu cu G mare.

    noi sa fim sanatosi, nu?

    Paracelsus cu p mic.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.