Friday, February 16, 2007

Ţigan @ mal

Aseară, Gogu Kaizer a ieşit prin oraş şi a beut fo doo beri. Când a fost despre plecat, Vezica lui Gogu Kaizer [personaj important în poveste] i-a şoptit drăgăstos: "Gogule, facem şi noi o combinaţie?". Desigur, Gogu Kaizer a ignorat-o şi a părăsit localul. Vizibil deranjată de nonşalanţa Kaizer Gogului, Vezica a hotărât să ia măsuri. Drept pentru care, în metrou, l-a obligat pe Gogu Kaizer să facă puţină mişcare. "Gogule, hai să vedem cât de lung e metroul!"

Cu febră musculară de la mişcările necontrolate, respectiv bâţâieli repetate de picior drept şi suciri bruşte de beregată, Gogu Kaizer a urcat scările rulante de la NG în 4,6 secunde. În depărtare se zărea blocul său. Tramvai oha, 102 nici atât. Departe e fericirea atunci când ştii unde e. Vezica însă nu se lăsa. Drumul devenea din ce în ce mai dificil, peste tot erau obstacole, maşini treceau din toate părţile, blocul se îndepărta, Vezica se umfla, centrala Radet se zărea, Gogu-n spatele ei se ascundea, la şliţ se descheia şi fericirea găsea. Ia mai mânaţi, măi!

Morala: când ai un wc prin apropiere, foloseşte-l. Nimeni nu e mai puternic decât Vezica.

6 comments:

  1. dupe cum îţi ziceam, ăştia de la primărie au ce ceva cu omu' pe care îl cheamă natura aşa, mai pe seară şi se întamplă să fie pe bulivard. nu numai ca nu ai pe unde în mod civilizat, dar chiar şi necivilizat, au pus iluminat public peste tot! să te vadă toţi cum prestezi pe marginea drumului ;)).

    ReplyDelete
  2. Tugu nu-ti face probleme ca si daca era freun vece la dispozitie nu-i dadeau voie sa intre (ca ie Interzis Tziganilor in ele). :))))))
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  3. P.S. Gigi Scoci a inceput sa mearga. Nu e el are rau, dar macar se chinuie... :))))))) A zis "mami".
    Gigi si Scociul lui... ;)

    ReplyDelete
  4. Poate să-mi explice cineva de ce atunci când beau 2 beri (1 litru adică), mă piş cam 6 litri?

    ReplyDelete
  5. lord o fi bere expandabila bei 1 si pisi 6(un fel de 6+1)

    ReplyDelete
  6. oaau, ce chilipir, platesti una, te pishi 6, asta era buna alaltaieri

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.