Thursday, February 08, 2007

Crapangiu Autluchea

Sau cum sa-ti scoti ochii cu degetele de la picioare. Se opreste curentul, te uiti in stanga, revine curentul, pornesti calculatorul, te uiti in dreapta si dai drumul la Outlook, care iti va zice ca "bla bla bla checking for problems and shit". Gogu Kaizer doreste moartea subita a retarzilor analfabeti de la Microsoft care nu stiu sa numere. De patruj de minute zice ala acolo ca "16 Minutes remaining" si tot degeaba. Perioada de timp nu se modifica in niciun fel. Dar ar fi bestial sa ii zica la sfarsit lui Gogu Kaizer ca "bre, am facut treaba asta pentru ca pot si voi crăpa din nou". Sau sa se intrerupa curentul acum. Sau sa ia foc ceva prin el, pe-acolo. Sau sa fie pace in lume. Sau sa fie salvate toate balenele. Sau sa se ieftineasca prezervativele. Clar.

De fiecare dată când crapă un Windows, un prezervativ spart e pus în vânzare, cumpărat şi folosit. Trimite mesajul asta mai departe pana ajunge la domnu' Bill Porţi, pentru ca numai el poate salva planeta de sarcini nedorite. Dar probabil nu-l pasioneaza, pentru ca este virgin [aia sunt infiati sau facuti in eprubeta]. Sau e constient de asta si acesta e modul lui de a conduce lumea. Diabolic, domnu' Bill Porţi, diabolic. Fiind sef la Microsoft, probabil e Stapanul GB de Porn. The Master of All Porn.

Cap, hai sa fumam!

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Cam degeaba windowsu. Baga bre un Solaris si un generator d-ala pe cherosen.

    Betiv e bloggeru asta, iar se clatina.

    ReplyDelete
  3. Cauta scanpst.exe (e prin program files\common files). Merge mai repde cu ala. Da sa nu zici la lume ca ti-am zis eu :D

    ReplyDelete
  4. Crapangiu Autluchea?????? Permite-mi sa ma imprastiu :)) Vezi sa nu te prinda nenea Porti sa iti ceara mielu' pentru botez :))

    ReplyDelete
  5. bill din poartă în poartă e în Antarctica, acum. dacă îi faci vudulea, bagă ceva de foci şi pinguini...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.