Wednesday, February 28, 2007

Capsec

Aseara, zic, ati avut ocazia de a-l asculta/vedea pe Gogu Kaizer cum nu spune nicio idee concreta si cat de incoerent poate fi cand vine vorba de discutii serioase legate de bloguri si blogging. Stiti bine ca e un degeabist.

Pentru cei care au pierdut momentul: sunteti mai degeaba decat Gogu Kaizer la radio [trendsetter: acesta va fi de acum inainte termenul de comparatie al degeabismului].

Pentru cei care au ascultat [si au fost si pe chat]: bravo voo si las' ca vedeti voi. Gogu Kaizer regreta ca n-a putut presta mai atent pe chat, unde se facea misto de el. Din nou, las' ca vedeti voi.

Daca are cineva discutia de pe chat, ar face bine daca i-ar trimite-o si lui Gogu Kaizer. Mai erau multe lucruri de zis. Sa le numim "replici intarziate".

Later edit: inregistrarea emisiunii va fi disponibila peste o saptamana. Bobby stie mai multe.

Si mai later edit: degeabistilor. nimeni nu l-a intrebat pe gogu kaizer de ce nu zice nimic despre Ariel in postul asta.

7 comments:

  1. Vreau si io emisiunea inregistrata ca nu ama pucat sa prestez din motive obiective (n-am avut net).
    Artistu'... ;)

    ReplyDelete
  2. Gogule io-s criminalu care te-a intrebat de trendsetteruism. da m-am prins ca trendu nu are ce cauta in blog (k blogu e personal).. daca vrei intra pe blogu meu si uite un idu daca vrei sa vorbesti: mihaicl89@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Cum ziceam, acu are Duda poze cu tine (si-a lipit prin camera si ti-a desenat cu pixu coarne si cioc). Stie unde stai, cum arati, vaselina ti-a luat, pasta de dinti ti-a luat. Asteapta-te la o vizita :D.

    P.S. Vezi ca n-a uitat Duda da berea da ai promis-o vineri. Sa ai bani schimbati la tine :D.

    ReplyDelete
  4. si eu vreau emisiunea pe motiv ca n-am fost acasa la acel moment t1...

    ReplyDelete
  5. Multzumim bre Guglea. Poate ne tii si pe noi la curent, cand si unde apare sau pe unde o posteaza Bobi, ca unii dintre noi (nu zic care, persoane importante) ie mai uituci !
    Artistu'... ;)

    ReplyDelete
  6. Mishto emisiune Gogule! (scuze de chestia aia cu Gigi Becali)... mai sunt si altii (ca mine) dageaba..nu esti singurul!

    ReplyDelete
  7. mmm... meritai mai mult misto, pacat... se tragea de pipal spre alte taramuri

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.