Thursday, January 25, 2007

Star Trek geek

S-a ars injectorul de plasma, iar reactorul de anti-materie pierde energie. Singura solutie ar fi schimbarea cristalelor de dilitiu, dar nu se poate stabili un camp warp stabil pentru a merge cu o viteza mai mare decat cea de impuls. Ce-ar face Picard in situatia asta?

9 comments:

  1. Ar arunca antimateria in spatiu, ar muta cristalele de dilitiu la replicator ca sa aiba echipaju' provizie de tzuica cat dureaza calatoria la viteza de impuls, ar lua injectoru' de plasma si l-ar vinde ferenghilor (daca ar fi roman -a nu se citi romulan- )shi-ar baga engageul in el de worp field si ar trimite un distress call catre toate navele vulcaniene, klingoniene sau altele si apoi si-ar aprinde o tigara si ar astepta asistenta Dacia.
    (cele de mai sus se pot petrece numai in universul meu perfect)

    ReplyDelete
  2. si-ar baga poola... e chel si are suficiente probleme pe cap...

    ReplyDelete
  3. Simplu raspuns:
    "CE PLM FACI BA DATA ! OCUPA-TE REPEDE DE TREABA ASTA, CA MI-AU FACUT ASTIA DE LA IT O NOUA BAGABOANTA IN HOLOSPATIU. MA DUC SA O AJUT SA FACA DUS SI MA INTORC INTR-O ORA". Si ca sa inteleaga ii baga si un sut in posterior lu' Robotzica, ca sa ii intre bine la cap. :))))))))))
    Andrei... ;)
    P.S. Stiu ca sunt degeabist, dar a'nceput sa-mi placa !

    ReplyDelete
  4. ar cauta cheia de 10 si o bucata de sarma

    ReplyDelete
  5. I-ar cere f`unui shmecher kit`ul lui McGyver. Evident, zic. Fu la stiri.

    ReplyDelete
  6. Well tinand cont ca nu pot s-o ia decat catinel catinel la drum cu impulse drive si pana la prima planeta populata sau baza stelara sunt jdemii de ani lumina ar trebui sa dea cep la toate butoaiele de palinca luate de pe Plani'ta Mol'Dava
    si sa sara intr-un jacuzzi cu tusa Beverly sa se joace de'a doctor in timp ce Deanna ii citeste mintea aia perversa a mustaciosului de Riker si Geordi+Data isi marturisesc in sfarsit eterna dragoste. parerea mea ...hic.

    ReplyDelete
  7. hmm...ar zice..."lasaaa baaahhh ca merge asea"

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.