Wednesday, January 03, 2007

SMS

Cel mai enervant sms care poate fi primit de cineva cu ocazia sarbatorilor este unul de genul "Fie ca bla bla sanatate, fericire, noroc, dragoste, râie, sculament etc. Un an nou plin de bla bla bla. Vasile si Maria".

Vasile se va insura cu Maria, clar. Trimit acelasi mesaj tuturor cunoscutilor si se semneaza amandoi, ca deh, e din partea amandorura. Vasile nu poa' sa miste fara Maria.

Daca, de exemplu, Ion e combinat cu Leana si Ion e mai "liber la creieri", el ii poate trimite lui Vasile un sms ca-ntre bajeti. "La multi ani, pulă!", de exemplu [Gogu Kaizer stie ca blogea al sau mai este citit si de fete care sustin ca blogea s-a dus on dick to the valey pentru ca Gogu Kaizer injura din ce in ce mai mult]. Anşa. Vasile e amuzat de mesajul primit, dar ce ne facem cu Maria, care e oripilata? In fine, Maria e dispusa sa cedeze [nu nervos, din pacate] si accepta, in spiritul sarbatorilor, ca Vasile sa-i trimita lui Ion un mesaj de lamultiani. Si anume, mesajul mentionat in primul paragraf.

Ion turbeaza la vederea mesajului. Desigur ca ii trimite lui Vasile un raspuns: "Ia pula, asa ca de anul nou". Maria e revoltata [retineti ca Maria e combinata cu Vasile si Ion cu Leana, care Leana e fata de treaba si intelege retardismele lui Ion]. In fine, pana la urma se lasa cu scandal, cu sange si iese urat.

Concluzia: nu mai trimiteti mesaje cretine, pentru ca ajuta la destramarea neamurilor.

2 comments:

  1. Buna treaba...?

    "Ion [...] ii poate trimite lui Vasile un sms ca-ntre bajeti."

    Apoi tot...

    "Ion turbeaza la vederea mesajului. Desigur ca ii trimite lui Vasile un raspuns: [...]"

    Sau a fost intentionata sarada asta? Hmmm

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.