Wednesday, January 31, 2007

FHM pplv!

Da, asa e, FHM s-a dus pplv [on dick to the valey, i say]. De cand a plecat Istvan si l-au pus pe Eduard Tone redactor-sef in locul lui, s-au prostit. Gogu Kaizer era fan [dovada]. Cumpara revista in fiecare luna. Oamenii aveau simtul umorului. Se dipstrau ei de felul lor, asa.

Primul dampulism si cel mai mare a fost faza cu topul de anul trecut, cand a iesit Moni Cacolumbeanu pe primul loc.
M: "Iri, dragă, sunt nefericită"
I: "De. Ce. Draga. Mea."
[Autorul: "Pentru ca e la ciclu, idiotule"]
M: "Ma simt urâtă"
[Autorul: "Pai esti, da-te naiba"]
I: "Cum. Poti. Sa. Spui. Asa. Ceva. Draga. Tu. Esti. Cea. Mai. Frumoasa. Fata. Din. Lume."
[Autorul: "Sa moara ma-ta?"]
M: "Esti serios, sincer, juri pe ochii lu' ma-ta, sa te trazneasca daca ma minti, sa-ti curga mucii in sedinte?"
I: [in gand] "Am. Belit-o."
I: [catre M]: "Da. Si. O. Sa. Vezi. Ca. Asa. E."

Mai tarziu, in aceeasi zi...
I: "Eduarde. Ia. De. Aici. Niste. Bani. Si. Monica. Iese. Pe. Primul. Loc. In. Topul. FHM."
E: "Dar Iri, o sa ne pierdem 98% din cititori, ca sa nu mai mentionez ca o sa scrie Gogu Kaizer un post despre noi la el pe blogea si ne-am dus pplv."
I: "Bine. Mai. Ia. Inca. Atat. Poti. Sa-ti. Pui. Si. In. Cap. Sper. Ca. Ne-am. Inteles. Moni. Pe. Primul. Loc."
E: [numarand banii si salivand] "E, acuma parca pot justifica cum o stramba aroganta, specialista la scos mucii altora din nas si care sta cu tine doar pentru bani, stiind ca aproape esti impotent si care, in timp ce face sex cu tine, se gandeste la Gogu Kaizer, a iesit pe primul loc in top."
I: "Yourulemadăfacă."

Al doilea dampulism, calendarul pe 2007. Ala pe 2005 a fost mai bestial. Acum au demonstrat ca nu mai au gusturi in ceea ce priveste splendoarea nuditatii feminine, cat si mesajul sublim transmis de acest lucru.

Al treilea dampulism, Zăvoranca pe coperta numarului din Ianuarie. Ce dracu' mai poti sa zici? Pe langa "Hai spune cine cine cine cine [autorul: mă-ta] cine blablabla sunt de geaba urmeaza sa ma impusc dar nu sunt la fel de degeaba ca Stefan Banica Gei Ar [autorul: "Adevarat. Cuvant. Pace.]"

Gogu Kaizer e dezamagit. Si o lacrima i-a strabatut obrazul.

8 comments:

  1. ooo..relax..io tocmai am vazut nr. de ian/feb de germania..si vorbesc acolo mai mult de shuzi - aka papuci decat de femei..mazarfacarz..ie o tendinta de piata...sh'apa zavoranca acu ca n-o mai vrea pe pliciulita de bahmuteanca sa-i fie nanasha...e normal ca e coperta de revizta...trebuia sa faca si pictorial cu ele doo rupandu-se-n rime de mahala...
    scarbita..io

    ReplyDelete
  2. bha ...io zic ca esti degeaba acum ca nu mai ai motive sa fii fanul cuiva....cica vin unele noi tare din spate...cine stie...
    eu am vazut-o pe aia a lui zicu....mama ce belea e gagica...acu singuul lucru care m-ar oftica ar fi sa aflu ca sta cu tine in bloc...(ai vrea tu..sta 2 scari mai incolo ... muhahahahaha)

    cica paracelsus

    ReplyDelete
  3. Bai Gogule, io-nteleg ca aberezi, toti o facem, da' nu spune bashini trase de altii, ca e pacat. Ca nu-ti mai place tie FHM e dreptul tau, peretii tai, faci ce vrei cu ei, da' m-am saturat de placa asta cu luatul banilor de la juma' de chifla ala. Pai ala nu-si plateste nici oamenii care i-au facut scumpetei poze pentru nush' ce calendare si tu crezi in prostiile altora.
    Cred ca FHM e singura revista care nu numai ca n-a pus botu' la cacaturi de bani ale altora pentru aparitiile pe coperta dar si-a facut intotdeauna politica editoriala independent de altii. Si cind era Istvan si de cind sint eu (ca doar sint de 7 ani aici, am facut cea mai buna echipa cu Istvan si stiu ce vorbesc). Asta ma deranjeaza. In rest, repet, esti liber sa citesti ce si cum vrei tu, nu inainte de a-ti mai spune ceva: femeile din FHM nu apar acolo pentru ca-s destepte, imbecile, cuplate cu x sau y, adulate sau hulite ci pentru un motiv mult mai simplu: pentru a ne (va) arata cit de sexy sint. Iar de aici incolo e dreptul fiecaruia sa comenteze daca le tresare vreun muschi la vederea lor. Daca am avea numai Angeline prin Romanica, le-am poza pe toate. Asa insa, in afara de Leta-Nicoleta ai vazut in FHM toate femeile de pe la noi, mai bune sau mai rele, dupa caz.
    Hai sa traiesti!

    ReplyDelete
  4. Recunosc debitarea in necunostinta de cauza. La asta ma pricep cel mai bine.

    Am vorbit din perspectiva unui om care nu gaseste nimic interesant la Monica Columbeanu si care a fost revoltat de faptul ca a iesit pe primul loc in Topul FHM. Reactii asemanatoare cu a mea am vazut si pe forumul FHM. Admit fabularea in exces si regret ca am modelat personajele dupa judecata mea [care nu e prea stralucita, yes]. Ok, de Iri nu-mi pare rau.

    M-am grabit sa judec lucrurile si sa le vad asa cum vreau eu sa apara. Nu faptul ca mi-ai dat acest raspuns m-a determinat analizez mai atent toate cele, ci faptul ca ti-am citit blogul si mi-am amintit ca ai dreptate in ceea ce priveste FHM-ul. Nu voi face comparatii intre tine si Istvan, pentru ca aveti stiluri diferite. Poate eram eu mult prea obisnuit cu Istvan. Raman sceptic in continuare [si sa stii ca inca mai cumpar revista].

    Si cum naibilui ai ajuns tu pe blogul meu?

    ReplyDelete
  5. Ma Gogule, important e ca am ajuns pe blogul tau si ca te fac sa intelegi unele lucruri.
    Despre Monica - da-o-n ma-sa, vrei o parere sincera: da, am puterea sa recunosc ca nu a fost cea mai stralucita idee sa iasa prima in Top 100. Aparuse luna precedenta pe coperta, fusese pictorialul acela care - culmea! - a primit laude si probabil oamenii au fost influentati de el, de faptul ca era pe val emisiunea aia de rahat si toata nebunia. Ce sa zic mai mult? Cred ca intelegi ce e de inteles. Insa aberatia aia cu banii luati de la Columbeanu ma face sa ma enervez instant. Iti spun doar atit: am avut (noi, la fhm) in trecut propunerea unei tipe (no-name, nu conteaza) care vroia sa ne dea 10.000 de euro ca sa apara pe coperta. Era ambitia ei, vroia sa demonstreze ea nu stiu cui ca poate ajunge acolo. N-a ajuns. Si nu va ajunge nimeni "asa".
    Faptul ca te-ai obisnuit cu Istvan e normal: el a stat 6 ani, eu ma apropii de primul. Insa iti repet, de multe ori deciziile le luam impreuna si am colaborat excelent. Pot spune ca am facut atitia ani (impreuna cu toti cei din redactie) cea mai unita echipa din presa noastra. La un moment dat s-a spart nu din cauza noastra ci din alte motive pe care nu le discut aici. Altfel, sigur ca avem stiluri un pic diferite dar mai important decit asta e ca revista evolueaza, se schimba, laolalta cu faptul ca si cititorii cresc, isi modifica parerile si optiunile. Daca ti-as arata un FHM UK de acum 3-4 ani si unul de luna asta vei intelege mult mai bine ce spun. Asta e mersul lucrurilor, nu poti tine o revista pe loc, trebuie sa incerci mereu cite ceva nou.
    Altfel, zau ca sint foarte interesat sa stiu ce vor cititorii de FHM, orice sugestie e binevenita si o iau in calcul. A fost o perioada in care, din pacate, mai ales din cauza unui dezinteres legat de partea de net (nu discut mai multe aici, insa nu din vina editoriala) ne-am indepartat fanii adevarati. Asta incerc sa fac, sa readuc fanu' de fhm inapoi si sa-l fac sa inteleaga ca pentru mine (noi) fiecare e important, cu parerile si sugestiile lui.
    Pentru asta si blogul meu sta oricui la dispozitie.
    Mersi, toate cele bune!

    ReplyDelete
  6. La naiba, tocmai ti-am dat mail. Nu stiu daca mai am ceva de zis. Recunosc ca modul de exprimare nu a fost unul tocmai inspirat ales.

    Am ales spaga de 10.000 de euro ca fiind singura explicatie posibila la fenomenul "Moni pe primul loc in Topul FHM" doar pentru a-mi arata indignarea. Mi-a fost mai usor sa ironizez o situatie decat sa admit adevarata explicatie [am gresit voit].

    Faptul ca eram obisnuit cu Istvan nu inseamna ca nu mai accept alte puncte de vedere sau alte abordari ale stilului FHM. Am toata increderea ca FHM va deveni mai ceva decat era pana acum. Pentru mine a fost [si este] mai mult decat o sursa de inspiratie.

    La partea cu sugestiile, recomand promovarea blogului tau in revista. E important pentru cititori [cel putin pentru mine] sa stie ca pot intra oricand in contact cu FHM-ul si ca pot fi siguri ca primesc raspuns la orice le debiteaza mintea.

    Numai bine, zic.

    ReplyDelete
  7. hai ca am gasit mailul, ti-am raspuns.
    am promovat blogul, sub editorial ;-) va fi mereu acolo.
    thx, man.

    ReplyDelete
  8. Te-ai dos pe poola Gogule, esti famos . O sa dai autografe on line , o sa apari la stiri si o sa iti scrii memoriile "Blogea care mi-a schimbat viata"? La draq, speram sa-ti pastrezi punctul de opinie, doar e blogu lu Gogu.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.