Friday, January 12, 2007

Draga salariule

A trecut mult timp de cand nu te-am mai vazut. Ce s-a intamplat cu tine? Imi dai impresia ca ma ocolesti. Suna ciudat si mi-e jena sa recunosc, dar am nevoie de tine si sper sa te vad cat mai curand. De data asta, sper sa stai mai mult de 2 zile in portofelul meu. Ceea ce-mi aminteste de momentele in care zburdam fericiti prin Mega Image sau Billa, iar eu aveam frigiderul bagat in priza. Dar cum timpul nu-mi mai permite, ma tem ca trebuie sa inchei.

Cu drag,
Un sclav

P.S.: Sper ca ai mai crescut.

6 comments:

  1. salut, te-am taguit.. sper sa nu fi facut-o altcineva inaintea mea ;)

    bafta

    ReplyDelete
  2. corect. taguim taguim da salaru` ala cand urmeaza la taguit ? parca e cunostinta comuna keizere.

    ReplyDelete
  3. mda. pe noi ne-au anuntat ca in loc de 15, va fi 29-30. si astea nu sunt milioane, ci date in calendar.

    ReplyDelete
  4. Asteapta si tu vara, poate de la caldura se mai dilata un pic.

    ReplyDelete
  5. Draga Kaizer,
    Dupa ce mi-ai frant inima in repetate randuri, impartindu-ma in stanga si in dreapta, am ajuns la concluzia ca nu insemn mare lucru pentru tine, deci as putea sa te ocolesc o vreme. Speram ca, atunci cand ne vom revedea, sa ma imbratisezi cu drag si pentru prima data sa conversam ca doi prieteni mai mult de doua zile. Tu imi spui mie ce-ti doreste inima, si eu spun nu. Doar la tampenii, nu te agita!! Ca de exemplu la alcool (vrem sa evitam o alta rebranduire), tigari, hcrrr, ptiu!, si.. dulciuri. Ca strica la silueta (n-am dori sa nu te mai placa gagicile-vezi zhouhui731).
    Inchei cu speranta ca dorul de mine te va determina la reflectie serioasa asupra motivelor mele, si in asteptarea dulcii revederi, te pup frumos pe portofel.
    Salariul

    ReplyDelete
  6. Morala-exista 2 tipuri de oameni pe lumea asta:
    Oameni bogati
    Designeri
    :)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.