Friday, January 26, 2007

Definitie

Salut, veveritelor. Astazi veti invata o definitie mai cuprinzatoare a termenului "veverita". Imperios de stiut situatiile in care se foloseste cuvantul respectiv.

VEVERIŢĂ, veveriţe, s.f. Persoana de sex feminin care atrage privirile masculilor gratie fizicului, dar care indeparteaza orice sansa de a demonstra ca detine un intelect pe masura din momentul in care deschide gura. Veverita poate fi intalnita in Mall-uri, pe care le frecventeaza doar pentru a-si etala tinuta [neaparat victima a modei] alaturi de turma ei. De asemenea, veverita poate fi deosebita de restul sclavilor de rand prin comportamentul irational pe care-l afiseaza in orice situatie, acesta fiind un strigat penibil de a atrage atentia [lucru deosebit de important pentru existenta ei].

Un mod de a clasifica veveritele ar fi un calcul matematic extrem de complex: se porneste o discutie cu persoana suspectata, se cronometreaza timpul in care isi exprima ideile [se ia in calcul si hlizitul], se imparte la numarul de idei concrete pe care le-a sustinut in tot acest timp si se inmulteste cu numarul momentelor in care ti-ai spus "Mortii ma-sii, nu mai tace odata!". Rezultatul are o valoare inclusa in intervalul [1,10] si se numeste "veverita de grad x". Un studiu recent a demonstrat, insa, ca nu exista veverita al carei grad sa fie mai mic de 7. Deci daca se obtine o valoare mai mica de 7 sau mai mare de 10, esti un dobitoc si ai copiat la bac.

10 comments:

  1. Pentru cei cărora le e lene să citească un post atât de lung:

    Veveriţă = boamfă, petardă, japiţă, bimbo, praştie, fă, viitoare columbeancă.

    Noapte bună!

    ReplyDelete
  2. hopaaaa...azi si gogu are o zi in care uraste femeile?:D glad i'm not alone today :))

    ReplyDelete
  3. vAI...CATA SUBTILITATE...TE ADOR IN COTINUARE...U CAN RUN BUT U CAN` T HIDE BABE...

    ReplyDelete
  4. Morala: la televizor te potzi uita la reclame, dar cu pisica nu poti bate cuie ! Andrei... ;)

    ReplyDelete
  5. attack of the veverite!!! on going

    ReplyDelete
  6. Napoleon spunea ca toate femeile sunt curve,inafar de mama lui si de sor'sa...dar sa nu uitam ca si ele sunt femei!Inspirant articolul!keep bloging,you make me smile!

    ReplyDelete
  7. so say we all

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.