Wednesday, January 03, 2007

Botezatu vs. Morandi

Nu se pot decide care e mai gay. Botezatu isi sustine punctul de vedere cu o poveste de cand era mic. Cica l-a prins tacsu cand il/o desena pe Satana cu sange de capra si l-a batut la fundul gol. Dupa asta a abuzat de el si cica d-asta are el tot timpul mecla aia constipata. Plus ca afirma ca Satana il viziteaza in fiecare noapte la 1:34 [ora Iadului] si ii sugereaza ce modele de haine sa mai creeze pentru veveritele care au nevoie de bete in fund pentru a presta despre "societatea inalta" din moale [aka Moll].

Morandi [stiti voi, cei doi siamezi vestiti pentru faptul ca sunt si singurii siamezi gay] il aproba pe Botezatu si declara ca el e muza lor. Tot in fiecare noapte, pe la 1:34 [ora Iadului].

P.S.: De ce oare ora Iadului coincide cu ora Romaniei? SBP Gogu Kaizer daca stie...

7 comments:

  1. As dori pe aceasta cale sa-mi bag pula in el de dormit cu ambele nari infundate. Multumesc. Mazai?

    ReplyDelete
  2. A, si daca tot sunt aici si-mi vine sa ma culc, sa va zic si ca de Sarbatorile legale am raspuns la toate sms-urile cu "fie ca lumina..." cu "da", "bine" sau OK.

    ReplyDelete
  3. Gogule , esti dageaba si dampoolea.Adica bine ba, sa-ti schimbi tu hadresa si sa nu-mi spui si mie (nu ma intereseaza de altii , ma intereseaza de mine).Si ma faci sa te caut pe Guglea de la scarbici numai ca sa-ti mai citesc scrijeliturile.Nesimtire,nu altceva.Macar esti funnea , SBP.

    ReplyDelete
  4. Draga Spargatorule, Gogu Kaizer doreste sa isi ceara scuze, dar alta metoda decat afisarea noului blogea la statusul de la messengereanu si bazarea pe guglea nu a avut.

    ReplyDelete
  5. Nu te-ai gandit ca poate Spargatorul nu te are in lista de messengereanu, ca nici pana in ziua de azi nu si-a adus aminte sa-ti dea add.Deh..si spargatorul mai e dampoolea.P.S.Nu am messengereanu la scarbici , e impotriva regulilor (si nu m-ar deranja asta ,dar nu am drepturi sa-l instalez si meebo e blocat din firewall grr).

    ReplyDelete
  6. Ba si totusi comentarii pe textu cu gheii nu zicetzi nici unul ma ?
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  7. Omule esti penal bravo tzie!!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.