Monday, January 08, 2007

Anti-ql

Orice om cu scaun la creieri care a facut liceul si a chiulit la viata lui de la ore, sigur a organizat chiuluri in masa. Si, la fel de sigur, la cel putin 50% din acele chiuluri in masa organizate militareste in stil "turma", s-a gasit un Fifi Inaripatul care sa ia mapa/ghiozdanul in brate, sa se lege de banca si sa-si lipeasca pe frunte o foaie pe care scrie "Eu sunt cu felatia si nu plec nicaieri".

Cu un astfel de fost coleg de liceu s-a intalnit Gogu Kaizer weekend-ul asta. Actualmente angajatul ideal al unei firme multinationale, avand salariul de 4 cifre [in euro], dar mandru posesor al unui BMW X3 din care rasuna ceva de genul "Am si eu o pasiune, sa bat cat mai multa lume, minte multa nu se cere, prost sa fii, sa ai putere, pe toti fraierii ii dau gata, ca am palma cat lopata."

Gogu Kaizer s-a vazut pus in fata unei alte dileme existentiale. Liniste, ca mediteaza.

6 comments:

  1. Deageabist-ul ala in 10 ani e praf. Ce daca are bmw xn+1, daca tot cu fapta este.

    ReplyDelete
  2. Vezi KG..Daca nu chiulea si tu in "ma-sa" ,avea ji tu acum bemveu ji salar de 4 cifre in oiro.Pacat ca ala e prost si nu stie cum sa-si cheltuiasca banii (X3 suge !).Ji de ce unchiu' meu mi-ai sters commentul de la postul cu bocracii ?

    ReplyDelete
  3. Nu ti-am sters, mai, nici un comment. L-am sters pe al meu, ca mancasem 4 cuvinte.

    ReplyDelete
  4. Hmmm...ciudat...Foarte ciudat..

    ReplyDelete
  5. ce bine ca la mine turnatoarele au celulita si un viitor sumbru li se iveste din "negura kilogramelor si fustelor gogosar"

    ReplyDelete
  6. lasa gogule..caracterul conteaza...

    (macar numarul l-ai luat si tu sa ii spargem o roata doua?)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.