Friday, December 29, 2006

Cica a fost Craciunul

Si Gogu Kaizer n-a apucat sa isi traga costumul de Zorro, cum isi planuise. Dar a primit copchiii colindatori cu un ranjet pe mecla si aruncand in ei cu covrigi si eugenii expirate. Parca avea si nuci, dar nu mai tine minte, ca era fiert vinul.

Obosind sa le tot spuna sa taca si sa nu mai cante dampulea si fals colindele alea, Gogu Kaizer a pus o hartie in usa pe care a scris "Taci, nu mai canta si nu exista Mos Craciun" [o sa vina si poza]. Cel mai tare a fost 'Onică ala mic, al carui tasu a venit cu un casetofon obosit din care se auzea gâjâit un Hruşcă sau Brenciu. Sau amandoi, ca cica sunt tovarsi de chilotei. 'Onică doar belea fasolea la Gogu Kaizer si aplauda. Tasu nutrea la vinul fiert din care sorbea Gogu Kaizer. In rest, era absent de la eveniment. Dar 'Onică a castigat din partea Kaizer Gogului premiul serii, adica un carnat. Celalalt candidat la carnat era Nigger [adica bestia feroce cu mecla de pokemon, Dulaul Intunericului si cainele legat cu lantul de un gard, de la tara].

Ramas fara tigari in noaptea de Craciun si neavand non-stoape in metropola, Gogu Kaizer a facut o plimbare pana la o benzinarie pentru a procura strictul necesar. Moment care l-a extaziat pe Gogu Kaizer, pentru ca a şofat pe ninsoarea aia apocaliptica. Bjørn Arve Lagim cu al sau Winterland incanta boxele in momentul bacovian de mare efect. Frumos, zic.

Sunt totusi om

3 comments:

  1. totodată, şi ţigan. momente bacoviene? mori în beznă! şi p-ormă povesteşte.

    ReplyDelete
  2. Auzi, băăăăa...La ribrendingu' viitor o sa fii gogu Tobă, Cârnat, Pârş, Cancioc sau alte alimente?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.