Thursday, December 14, 2006

1

Ca sa nu mai injurati, eu voi scrie posturile la persoana I aici. Uneori e nevoie de o exprimare mai "personala". Cateva precizari: de acum inainte, nici eu si nici Gogu Kaizer, nu mai avem voie sa scriem nimic legat de firma la care lucram. E mai bine asa. Si mai frumos din partea noastra [yes, hello]. Asta nu inseamna ca nu vom scrie despre oamenii de aici. Relatiile personale nu au nimic de-a face cu relatiile profesionale. De exemplu, imi place sa cred ca ma inteleg bine cu unele persoane care sunt degeaba in firma asta. Atentie, zic, am dat un exemplu. Care poate fi ignorat la fel de usor ca [cacofonie?] cererea mea pentru o marire de salariu.

Motivul postului: am de munca. Rau. Asta inseamna posturi mai putine, mai scurte, mai degeaba ca pana acum, nervi mai multi, bagari si scoateri fara sens, motivatie redusa pentru postat, lipsa de chef, dorinte nestavilite de ucis semeni, impulsuri brutale de a distruge obiectul muncii, obiectivism exagerat si idei fixe.

Pana una-alta, va anunt articulat si cu drag ca mi se bălăngăne pana la ultima suvita.

4 comments:

  1. se observa diferenta dinte gk si mazai...acu sa vedem care e mai degeaba ;)

    ReplyDelete
  2. nu place mazai...

    ReplyDelete
  3. mazai sa ramana la blogu de pe 360...

    ReplyDelete
  4. Mazai jos, Mazai sux. Drull tre sa se repete? Mazai vrea blog , Mazai isi face blog in alta parte. Adica se vede ca toata lumea e categorica in privinta asta

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.