Monday, November 27, 2006

V-a mai povestit Gogu Kaizer de cand era el mic?

Nu? Va povesteste acum. Cand era Gogu Kaizer mic, era atat de urat, incat tacsu incerca aproape constant sa scape de el prin tentative repetate de schilodit copilu'. Din nefericire pentru el, esua aproape de fiecare data. Lasam la o parte ziua in care i-a luat bicicleta si, pacalindu-l pe Gogu Kaizer ca vrea sa-l invete sa mearga pe bicicleta si ii tinea bicicleta astfel incat Gogu Kaizer sa creada ca de fapt el merge cu bicicleta, de unu' singur, si nu-l tine tacsu, tacsu il tinea 4-5 secunde si apoi il lasa pe Gogu Kaizer sa bicicleze singur, la care Gogu Kaizer vira intotdeauna catre dreapta si cadea, isi julea obrazu', cotu' si se lovea si prin alte parti d-alea de le inveti la anatomie si le uiti dupa ce dai lucrare.

Azi asa, maine asa, pana cand, intr-o zi, Gogu Kaizer i-a furat masina lu' tacsu si tacsu a şutat cu Gogu Kaizer catre măsa lu' Gogu Kaizer, măsa lu' Gogu Kaizer reusind sa evite coliziunea cu Gogu Kaizer, dar Gogu Kaizer nereusind sa evite coliziunea cu usa de la frigider, iar apoi cu frigiderul in sine. Probabil de atunci i se trage. [Suna a banc prost toata chestia :( ]

Intr-o alta zi, Gogu Kaizer trecea cu tacsu prin fata unui magazin si a vazut o masinuta si i-a zis lu' tacsu "Ba, ia-mi masinuta aia. Ba.". Tacsu i-a zis "Da-mi bani" si Gogu Kaizer a tacut. Ajungand insa acasa, tacsu i-a facut o surpriza care i-a schimbat lu' Gogu Kaizer modul de a privi viata pentru totdeauna: tacsu i-a facut cado' un fierastrau, o scandura lunga, doo cuie si un ciocan. "Na, ba, fa-ti masinuta si lasa-ma dracu-n pace!".

Dand dovada de exceptionale calitati legate de partea cu rationamentul, Gogu Kaizer s-a gandit ca e mai rentabil sa taie si sa bata cuie decat sa-si taie o mana sau un picior, ceva. Asa ca va prezinta "Ghidul util de construit masinuta doar cu o scandura, un fierastrau, doo cuie si un ciocan":

7 comments:

  1. probabil ai avut o copilarie tare nefericita!!! dar ce rezultate, frate!! eu as vrea un iaht de craciun, tot din doo cue, un ciocan si un fierastrau?sau trebuie sa mai adaug un marinar ceva? o lada de rom, poate? o timona?

    ReplyDelete
  2. Stii cum se zice Gogule.. "a little bit of childhood drama builds up character". Diana iti conduc eu iahtu ca ma precep, numa sa ti-l construiasca Gogu :D

    ReplyDelete
  3. se pare ca gogu e un geniu inca de mic

    ReplyDelete
  4. gogule, ai auzit? am si sofer de iaht! da-mi repede reteta!! =))))

    ReplyDelete
  5. si daca fac rost de 3 cuie si inca o scandura, ce iese?

    ReplyDelete
  6. da-ne adresa de blog a lu tata kaizer gogului, ca e mai tare ca gogu kaizer junior

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.