Thursday, November 16, 2006

Telenovela

El ciumec, ea virgina, se vad, se alearga, se bat, nu se suporta, el baga vrăjală, ea pică, ma-sa ei e incantata, ta-su ei moare, ma-sa lui e revoltata, ta-su lui il dezmosteneste, mai apare unu' cu dezabilitati fizice/psihice, mai vine unu' care sa o violeze pe ea, mai sunt inca 3 veverite care il vaneaza pe el, intra ma-sa in camera, surpinzandu-i in timp ce faceau dragoste [aka bagau mielul, aka pompau petrolul, aka se futeau, aka discutau despre politica etc] si ii zice: "Esmeraldo, Jose Ferrari es tu ermano!", dar ei lupta pentru iubirea lor, demonstreaza ca de fapt ala dezabilitatu' e fracsu, intre timp mai moare unu', ma-sa lui isi schimba parerea despre ea, mai apare unu' pierdut pe nush'unde, cei doi se casatoresc, sfarsit.

Iar prin firma miroase a haleala pentru pisici/caini.

6 comments:

  1. INTOTDEAUNA AM ZIS CA PE UN BARBAT IL TAMPESC TELENOVELELE:))
    Si aveam asa o parere buna despre tine....

    ReplyDelete
  2. ce face "casatoria" din om. mai ales cand tre sa o suporte pe scorpia cand se uita la asa ceva...

    ReplyDelete
  3. ...diseară nu mai mănînci :)),tu ai observat ce bunăciuni sunt alea din telenovelă ? pană şi servitoarele au nişte craci de-ţi pica fălcile, cum dreaq să nu înnebuneasca Jose Armando si să nu vrea să le fvtă pe toate, de aici si actiunea de rahat :)), dacă toate surorile/slujnicile aveau faţa de menghina si ţîte-furuncul...

    ReplyDelete
  4. asta nu e filmul ala de atunci cu tipul care o cauta pe aia si se combina cu una de era fiica lu ailalta si o gaseste pe masa si ii zice ca e sor'sa?!

    ReplyDelete
  5. nu e film din ala in care ala micu de respira greu era tac-su, iar marmota invelea iarba in staniol si era high, intriga e atunci cand pateul se intande ca e obosit, iar popa nu era batman, dar si invers. finalul e apoteotic pt ca prietenii stiu de ce ;)ei isi inseala nevestele pt ca din prea multa grija pt sotie le folosesc pe-ale altora pt ca ale lor sa se pastreze mai bine.concluzia: telembomvelele dauneaza grav sarcinii deoarece riscul de a nu fi copilul celui din actele de casatorie este foarte mare.fiti bamboocha!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.