Wednesday, November 01, 2006

Gogu Kaizer!

Nope, n-o sa-l omor pe Gogu Kaizer. Inca. Si nu, nu am pus intrebarea respectiva doar ca sa "vada lumea ca nu mi-au murit laudatorii", cum zicea un hanonim. Postul respectiv a fost pentru Gogu Kaizer si pentru ceea ce reprezinta el. Am vrut sa imi demonstrez mie ca Gogu Kaizer nu exista pentru statistici. Aici era problema mea.

Am citit tot blogul lui Gogu Kaizer. De la inceput. Stupida concluzie la care am ajuns a fost ca, preocupat fiind sa am cititori, incepusem sa il cenzurez oarecum pe Gogu Kaizer. Căcat. Adica eu, care aveam pretentia ca Gogu Kaizer sa aiba un scop, ma detasasem complet de ideea cu care am plecat la inceput. Gogu Kaizer nu trebuie reinventat. Ii trebuie doo palme dupa ceafa si un şut in fund, sa-si revina dreacu'.

In incheierea acestor "Dallasisme": daca aveti bloage, nu scrieti pentru statistici, pentru vreau-sa-fiu-faimos, gagici, bani, fiare vechi, muraturi sau pentru un Nescafe 3in1. Nu scrieti pentru a impresiona pe cineva, nu scrieti pentru a va ridica la nivelul cuiva sau la asteptarile cuiva. Astea ti le definesti tu. Scrie dracu' ce-ti trece prin cap.

9 comments:

  1. cine i-o fi dat doo palme dupa ceafa si una bucata sut in fund lu` GK? :)

    ReplyDelete
  2. oricum, bine i-a facut!.... :)

    ReplyDelete
  3. si cand imi planuiam niste multa bere la pomana... macar am ce sa mai cetesc in timpu` liber

    ReplyDelete
  4. daca tot a citit GK tot blogu... cap coada.... sigur a regasit si posturile in care sustinea ca GK e nemuritor.... asa ca pofta-n cui cu pomeni si beri :)))

    ReplyDelete
  5. ar trebui sa scrii articole pt reviste de adolescente: "fii tu insati!"

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.