Monday, November 20, 2006

Bun weekend, bun

Pentru ca asa se face. Leneveala in stil mare. Dar nu oricum. D-aia crunta. Despre exemplu: stat tolanit in pat, cu mătărânga in sus si avut lene schimbat postul la tembelizor. Atat de lene. Oricum, Gogu Kaizer n-are telecomanda la TvTunner, ca e furat. TvTunnerul. E frumos sa te cheme un nene la el sa-i faci din doo calculatoare stricate unul bun si tu sa-i zici "Asta nu-ti mai trebe, il iau eu ca spaga.". Si uite asa s-a facut Gogu Kaizer cu TvTunner.

Note de la Gogu Kaizer pentru Gogu Kaizer: profita, bă, boule, de momentele in care poti lenevi si leneveste. Nu fi căpcăun.

A, astazi e prima zi de luni. Alta nota de la Gogu Kaizer pentru Gogu Kaizer: functioneaza chestia cu "lasa pe luni ce poti face vineri seara" [la servici, zic]. Nu prea ai timp de net, dar oricum n-ai chef. Ejti baiat dăjtept - ai nasu' mare, ce mama dracu'.

P.S.: Gogu Kaizer sfideaza fara teama axioma conform careia marimea organului este direct proportionala cu marimea nasului. La dracu', are ditamai nasu' si o amaraciune de vierme in pantaloni. Dar nu s-a plans nimeni pana acum. In faţă.

9 comments:

  1. Goguleeeee... nu se scire tunner, ci tuner, cu un singur N

    ReplyDelete
  2. Dude, tu nu te uiti la Seinfeld?

    ReplyDelete
  3. Deci Gogu sustine ca are salar de 4500 ron si in acelasi timp nare parale de tvtunner+telecomanda.....!!?? Gogu sau mananca maro, sau e narcoman, sau are rate de platit sau vreo veverita care sa-l stoarca de bani... Care din ele?

    ReplyDelete
  4. drull, de cand citesti tu blogul asta de n-ai auzit despre Scorpia?

    ReplyDelete
  5. Drull a citit despre scorpie dar si-a inchipuit ca Gogu are destul cojones incat sa nu se lase jecmanit de o veverita. Drull e dezamagit, a pierdut un idol..:(

    ReplyDelete
  6. Drull, nu scoatem noi barbat din tine daca vii cu atitudinea asta...

    ReplyDelete
  7. Gogu se eschiveaza cu lovituri murdare. Urat din partea lui..

    ReplyDelete
  8. Drull e pentru pace. A citit ultimul si penultimul post al lu Gogu, a revazut poza lui si parca il intelege.. Daca ar sta in Bucuresti, Drull iar imprumuta lu Gogu un tvtunner+telecomanda..

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.