Wednesday, November 29, 2006

Băi, zic

In fiecare zi, Gogu Kaizer termina despre munca pe la 17 - 17:30, asha. Una lume ii sugereaza sa faca ceva cu blogul asta ca cica se duce de rapa. Acuma, zice Gogu Kaizer, dupa o zi d-asta de munca, tu ai mai avea idei/chef/dracilaci sa mai scrii ceva? Pai daca dragoste nu e, nimic nu e. Nici mama dracu' nu-i, nici pietre pe paine nu mananci. Plus ca te mai uiti la cate un meci de box dintre dl. Penis Coclit si Răpciuga Şecsipirană si iti vine sa-ti iei copchii la bataie cu manerul de la usa, dupa care sa te spanzuri post-mortem.

Nici pisicile nu mai miorlaie cum miorlaiau odinioara. Ca sa nu va mai zica Gogu Kaizer ca si anume cine se trezeste de dimineata, n-are apa calda si cafea. Mama ei de treaba, automatul ala de cafea primeste numai monede de cinci mii indoite. Pai cum dracu sa iti iei cafea dimineata cand nu intra banu' acolo?

Maine sa va prezentati la Gogu Kaizer la birou cu multe d-alea [unde "alea"=monede] de cinci mii, ca sa-si ia cafea d-aia care zici ca e apa chioara. Cum dracu' poate sa fie o apa chioara? Adica apa are ochi? Adica umpli ceva pana poti sa zici ca "e plin ochi" si atunci observi, conform deductiei tale, ca are doar un ochi. Adica e "plin doar un ochi", nu "plin ochi". Deci e chioara! Aha! S-a prins Gogu Kaizer de faza! Il cam enerveaza pe Gogu Kaizer cuvintele care sunt la fel si la singular, si la plural.

De incheiere: cine e Pulea Spataru?

8 comments:

  1. Pulea Spataru e frat-su lu' Gica Contra si cumnat-su lu' Hopa Mitica.

    ReplyDelete
  2. Gogu Kaizer a postat treaba asta acu' doo minute. La naiba, esti rapid!

    ReplyDelete
  3. Gogu Kaizer nu a fost amuzant,Gogu Kaizer a fost ca restu bloggerilor-frustrat

    ReplyDelete
  4. ala cu maioul gris si ochelari de soare... ala e!

    ReplyDelete
  5. rapid is my middle name!

    ReplyDelete
  6. bah! da´cine e "Bubba" asta????

    ReplyDelete
  7. Puteam sa jur ca Bliss e rapida, daca nu e atunci are o problema serioasa avand in vedere ca merge la coafor si nu la frizer.

    ReplyDelete
  8. Bubba e de fapt : buba neagra, aia care loveste rau

    sa inteleg ca o sa se faca o demonstratie si pt bliss acuma? ca urmare a deductiei lui sir ice

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.