Monday, November 27, 2006

Alt post de mare efect

Aseara, Gogu Kaizer a urmat unele sfaturi de aici si, ce sa vezi, mare surpriza mare. V-ati prins? "Mare surpriza mare"? A? "Mare?" Da, Gogu Kaizer a facut o gluma. Asta a facut: o gluma. Oricum, efectul estetic se este de mare importanta, el schimband notiunea Gogului Kaizer despre cutite.

In alta ordine de idei, dupa ce a fost sodomizat de Scorpia si obligat sa se uite impreuna cu ea la filmul ala cu ala care ma-sa era bolnava si ma-sa cunoaste o asistenta si ma-sa ii face vrăjala cu asistenta si el nu stiu ce face ca Gogu Kaizer a facut o scurta pauza [doo minute, nu mai mult] de chinuit Scorpia [:D asa se refera Gogu Kaizer acum], ansha, si ala se certase cu aia si ma-sa lu' ala moare si el se insoara cu asistenta care era cam stramba ea de felul ei si cam urata mai era si servitoarea ramane cu casa si "Pai prea ne-am uitat numai la ce-ai vrut tu".

Pai nu? Foicica de alun, la carciuma de la drum, la carciuma cu doi tei, te opresti de vrei nu vrei.

3 comments:

  1. Cu ce-ai pacatuit bre de-ai ajuns sa te uiti pe Acasa, cand pe Pro(S)TV era Planeta Maimutelor sodomizata anal si oral de un regizor mediocru si un scenarist outist complet?

    ReplyDelete
  2. hmmm, interesat! gk nu a precizat ca filmul era pe acasa si totusi tu stiai! how so?!??? sa te fi uitat si tu la acelasi film?? din proprie initiativa poate?

    ReplyDelete
  3. taci bre,tim burton e tare

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.