Friday, October 20, 2006

Ultima strigare

Grupul amatorilor de strâmbat coloane vertebrale si scos coaste cu coatele salută şi felicită Batmanii tramvaielor 41 pentru iscusinţa de care dau dovadă în trafic, mergând cu o viteză care ar întrece toţi melcii din lume puşi unul peste altul şi ajutând amatorii să devină profesionişti punând frâne bruşte în intersecţii.

Patruşunişti de pretutindeni, Gogu Kaizer vă invită la samitul de scos maţe la Batmani.

6 comments:

  1. Zi cand ca ma bag si eu.. ca destul ma seaca dimineata, la pranz si seara :D

    ReplyDelete
  2. mi-e cam frica mie de batman ca isi tine chilotii peste pantaloni, dar ... daca noi o sa fim multi si da gogu bere la sfarshit ...

    ReplyDelete
  3. Azi Gogu Kaizer ar fi trebuit sa circule cu metroaia. De la Dristor la Stefan cel Mare.
    2 babe. La Obor se elibereaza un loc. Ambele amandoua sar pe el (pe loc). Coate discrete, ca de, una avea palarie si cealalta geaca de piele, "era neste doamne". Castiga aia cu palarie. Baba cu geaca de piele ii arunca niste priviri taioase si pufneste. De, ea parea mai baba ca cealalata.
    Pana acum.... nimic senzational. Dar ce face baba pierzatoare a locului?
    Se indreapta spre iesire... si coboara la Stefan cel Mare.

    ReplyDelete
  4. vine controllo pe patrusunu si il ia pe un pusti care nu avea bilet si il da jos in statie sa ii dea hartiuta albastra, la care un tip (tramvaiu' se pune in miscare), dupa ce a vazut toata scena, se grabeste sa scoata un bilet mototolit si il composteaza...concluzia, tipu coboara la prima, dupa dooj de secunde dupa ce composteaza biletu' .

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.