Wednesday, October 11, 2006

Top 3 mass-uri

Deja se este prea mult. In nebuloasa spamurilor primite pe messengereanu in buna credinta a mass-urilor, Gogu Kaizer a primit si asta. Adica e bine sa ai masina TARE. Te scoti. Sau e posibil ca topicul respectiv sa fie o gluma. Dar la cata duhoare e in tara asta, sunt mai mari sansele ca problema sa fie reala. Exact cum a invatat-o mămica ei.

Pe locul doi in top se afla tampenia asta ,unde se gaseste o lista cu unele din cele mai proaste filme facute de la inventia unghierei si pana acum. Trailerele merita vazute. De mentionat The Toxic Avenger [cu toate partile lui] si Cannibal! The Musical.

Si pe locul trei un alt forum in care se discuta semnificatia multipla a termenului "gay" [wAtSoN se da cu explicatia]. Deja se prevad batai in plina strada la auzul unui simplu "pitoresc".

7 comments:

  1. Sisi croit que vous êtes débauché

    ReplyDelete
  2. tu chiar cauti toate tampeniile astea sau te cauta ele pe tine? =))

    ReplyDelete
  3. Toate tampeniile isi gasesc calea catre Gogu Kaizer.

    ReplyDelete
  4. ...si Gogu Kaizer face tare bine ca le canalizeaza si spre noi, sa ne crucim cu totii de una si de alta....

    ReplyDelete
  5. Ala de pe coolgirl e vechi, ala cu canibalii are nota buna pe imdb, iar ala cu watson e un imbecil care nu stie de Dr. Watson din Sherlock Holmes de exemplu. Dar probabil ca Dr. Watson ala e gay, a trebuit sa faca filmele pe Hallmark ca sa se intereseze ala de femei.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.