Monday, October 23, 2006

Rel[e]u

Uichendul ăsta Gogu Kaizer a fost la nunta unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Rel[e]u. Pe langa faptul ca a bagat in el ca un spart [anuntase telefonic cum ca nu va manca toata ziua pentru a putea face o paguba zdravana acolo], Gogu Kaizer s-a scălămbăiat [aka "dansat", dar numai "a dansa" nu se putea numi ce facea Gogu Kaizer acolo] pe melodii mai mult decat cunoscute. Releul e un fan al traditiilor. E dement. Asa ca a adus lăutari. Gogu Kaizer a crezut ca va fi o noapte lunga si plina de traditionalisme. Nu, frate, n-a fost asa. A mai dansat cineva pe "Mission Impossible theme" & "The Good, The Bad, The Ugly theme" in varianta acordeonistica?

Mesaj pentru Releul, din viata caruia netul nu face parte: bla bleo bli blu ble deo bla, coaex! Si in plus, fericit sa fii, burta de om insurat sa-ti tragi, despre puradei sa prestezi [si sa fie chiar ai tai] si ai grija sa nu aluneci. Eventual, daca o sa ai baieti, sa-i cheme pe toti Gogu Kaizer. Senq verii maci.

[P.S. : Gogu Kaizer si-a luat libertatea de a nu permite comentarii la acest post, pentru ca se vrea un post ce reflecta realitatea viitorului intr-o maniera usor digerabila si nu vrea ca Zuzu sau HigH sa comenteze stieGoguKaizerce]