Tuesday, October 10, 2006

Peste fire de tradati

Toata lumea stie despre "Tradati in dragoste" a lui Ernest. E mult prea penala [Gogu Kaizer a invatat noi cuvinte de cart'er]. Gogu Kaizer are cateva sugestii pentru Ernestică ăsta:

1. Ar trebui sa dea urmatoarele tricouri cu inscriptii urmatoarelor personaje: unul cu "Inselat/Fraier/Inadaptat sexual" aluia care vine sa se planga la Ernest, unul cu "Inşelător de meserie/Futălău de neveste/Koaelozaur in arena" aluia care face treaba cu nevasta primului si unul cu "Eu n-am nici o vina/Sunt virgina la origine/De fapt vroiam sa il cunosc pe Ernest" zânei care a fost corupta la perversiuni imorale.

2. Ar trebui sa aiba la el tot timpul poze cu autograf pentru aia care fug de la locul faptei ca sa nu ia bataie.

3. Ar trebui sa aiba la el tot timpul camere de filmat minuscule pentru a le da fanilor sub 18 ani Ernest-wanna-be.

4. Ar trebui sa renunte dracu' la replicile "Cum te simti in acest moment?" , "Ce ai de gand sa faci acum?" , "Iti pare rau ca ai apelat la ajutorul nostru?". Erneste, sunt niste replici de căcat!

5. Ar trebui sa invite in fiecare emisiune cate o maimuta [nu aia care apar in emisiunea propriu-zisa] care sa dezvolte un subiect de psihologie contemporana vis-a-vis de fazele din emisiune.

6. Ar trebui aduca un karate-kid care sa le faca training alora inainte sa se ia la bataie, ca sa vada si gura noastra niste batai in firea lor.

Erneste, pana ii vin alte idei lui Gogu Kaizer, presteaza despre astea. In special cu prima.

9 comments:

  1. Dude, intr-o pura traditie romaneasca, copiem tot ce misca. Adica si emisiunea Cheatears, care e si aia penala pentru ca prezentatoru` e ca Ernest. Dar sa mentionez doua lucruri: pe ala de la Cheaters l-a injunghiat unu` in timpul unei emisiuni si b)Ernest e roman si are pretentia ca e cool, ce vrei de la el? Daca i-ar fi placut cartea s-ar fi facut doctor, astronaut, fizician, nu big-brotherist.

    ReplyDelete
  2. scria si el un blog....

    ReplyDelete
  3. Replicile alea nu-s penibile. Decat ca nu-s la locul lor, la "Surprize, surprize!"

    ReplyDelete
  4. chiar toti bloggerii au scris despre emisiunea cu pricina?? :)

    ReplyDelete
  5. Gogu Kaizer e indreptatit sa scrie - il cunoaste pe ala cenzurat :D

    ReplyDelete
  6. singura problema cu ernest e ca a acceptat sa prezinte o astfel de emisiune. voi credeti ca replicile gen "cum te simti acum?" ii apartin?
    eu cred ca si el se distreaza la fel de mult ca noi cand vede emisiunea.

    ReplyDelete
  7. 1. si Ernest si-a luat-o de a intrat in spital, in primul sezon (din surse sigure, 3 si incrucisate am aflat ca bataia a fost regizata);
    2. acelasi Ernest nu mi se pare un asa geniu incat sa nu se fi pretat emisiunii... si, acum, pe bune, chiar credeti ca i se pune pistolul la tampla pentru a rosti fraza cu pricina? o poate reformula. sau poate sa intrebe... "nu-i asa ca-ti vine sa-i omori pe amandoi?" :D
    Sa traiasca si sa mai dea.
    ps: emisiunea de lunea asta a fo absoult senzationala!

    ReplyDelete
  8. 1. deci nu si-a luat-o pe bune
    2. astept intrebarile "si cum te simti ca si curva?", "ai vrea sa-i spargi giugeaua acum?", "fac pariu ca tie nici macar nu ti-o sugea, nu?", "crezi ca a avut orgasm?"...

    ReplyDelete
  9. Bade, tipul a fost si la noi in constanta, si a filmat in eforie o smekerie cu unul inselat de o tipa cu alta tipa si un tip si o tipa si...bla bla bla.
    Tarifarea este de 70 euro daca participi la emisiune ca parte integranta si 100 de euro daca lasi sa ti se filmeze fata. Toata emisiunea e un mare fake. Nu inteleg de ce vorbeste tot poporul de ea ca de o mare descoperire.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.