Tuesday, October 03, 2006

Lista neagra a lui Gogu Kaizer v0.0.1

Ordinea personajelor e aleatoare. Asta e versiunea 0.0.1

1. Galatzi

Gogu Kaizer tocmai a fost la tigare cu Galatzi. Suferind de un "sictir total" [asa s-a scuzat el], Galatzi a ajuns la concluzia ca Gogu Kaizer n-ar intelege motivele sictirului pentru ca Gogu Kaizer traieste in lumea lui. Inca de tanar, Galatzi a fost fascinat de beculetele de la instalatia din bradul de Craciun. Pe masura ce crestea intr-un an cat altii 0,3435 ani, Galatzi a decis: isi va deschide o afacere cu termopane, termopane. Actualmente controlor calitate, Galatzi evita discutiile in contradictoriu si fumeaza intr-o zi cat altii in 3,554 zile. Verdictul lui Gogu Kaizer: ai grija la licurici!

2. Beisi [sau Bassy]

project managerul despre proiecte. Acuma, intrebare: daca assistent manager = secretara, atunci project manager = ? Beisi il ameninta constant pe Gogu Kaizer cu deja celebrul "nipple attack!!!" si il intreaba ironic in fiecare zi "Si...? Bloghezi, astea...?" Daca intr-o oarecare zi, la stirile de la ora 19:00 de pe ProsTv, se anunta cum ca un tanar project manager a fost asasinat cu bestialitate de un subaltern, monstrul taindu-l lent cu o lama si aplicandu-i mai mult de 65 de lovituri de cutit, criminalul ramanand la locul faptei doo zile pentru a se asigura ca victima intra in putrefactie si ca, cu toate astea nu a fost gasit, sa stiti ca Gogu Kaizer nu stie despre ce vorbeste Andreea Esca aia. Observi, da, ca Gogu Kaizer a scris "project manager" cu litere mici, da? Verdictul lui Gogu Kaizer: razi tu, Harap Alb, dar daca n-ai cui, mai bine Murgului.

3. Zuzu

"Coleg" cu Gogu Kaizer in echipa de BREW, Zuzu il acuza zilnic pe Gogu Kaizer de tradare. Pentru ca Gogu Kaizer a fost mutat, fara voia lui [sau mai bine zis, fara a fi intrebat], la echipa de Interrupt. Da, se suna singur de pe un telefon pe altul si se intreaba singur pe el "Alo, Gogu?" si se minte singur ca "E greseala, dom'le, ce-ai esti nebun?" Revenind, Zuzu e si el la randu-i tradator. Pentru ca asa zice Gogu Kaizer. Deci acuzarile se anuleaza intre ele si da 0 [zero]. Verdictul lui Gogu Kaizer: Zuzule, vezi ca Gogu Kaizer se va intoarce la BREW...

2 comments:

  1. cel putin asta spera gogu. de fapt el prinde radacini incet incet la aia de-si vorbesc singuri. dar partea buna e ca gogu keizer poate vb cu gogu keizer gratis. daca te plangeai vreodata ca nu te asculta nimeni acu poti fi multumit ca te asculti singur

    ReplyDelete
  2. Asta spera Zuzu. De fapt, il cam apuca tremuratul cand se gandeste ca Gogu Kaizer va reveni la BREW si va urla la el sa-i trimita raportul mai repede. Nici macar respect ca ti-am facut training nu primesc. Stralucitorule, destrabalatule!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.