Friday, November 03, 2006

Concretizarea absurdului

Parafrazand eternitatea relatiilor inter-umane, Gogu Kaizer se vede pus in situatia paradoxala de a confirma avalansa degringoladei de adevaruri universal-valabile specifice ubicuitatii cretinismului. Axiome indulgente au dus la descoperirea unor metode exhaustive vis-a-vis de abordarea specimenelor care abunda in simptome ale starii de spirit in cauza.

Bantuit zilnic de exemplare autohtone, Gogu Kaizer se zbate sa mentina integritatea tactila a realitatii, chiar daca perceptia alterata a unora intervine acut in procesul de simbioza recursiva dintre el si veridicitatea palpabila. Concret, nu se poate specifica nimic despre evolutia acelei populatii a umanitatii cunoscuta sub numele de "cretini". Cercetatorii [indivizii aia in halate albe care te fac sa crezi ca sunt doctori si daca te duci la ei si le zici ca te doare ceva te promoveaza la functia de "sac de box"] romani, genii din toate domeniile cunoscute culturii globale, promoveaza diverse teorii ce propun ca solutie la extinctia cretinilor genocidul.

Un grup de arheologi din Cazmalia au adus in ecuatie un factor ce a influentat integral problema si modul de abordare al ei. Intr-una din expeditiile acestora in pesterile din Salamdevară, texte scrijelite pe unele roci au dus o concluzie cutremuratoare: cretinii exista pe Pamant de circa 1,8 - 2 milioane de ani. Adica alaturi de primul om normal a aparut si omul cretin.

Deci, ingrijorator este ca cretinul a existat, exista, evolueaza si, in ciuda solutiilor propuse de savantii mioritici, nu vor disparea niciodata.



P.S.: Daca a inteles cineva ceva de aici, Gogu Kaizer ii recomanda sa ia un distonocalm si sa se bage la nani. Postul asta a fost scris astfel incat sa nu se inteleaga nimic din el.

10 comments:

  1. am luat distonocalmul, dar nu am putut adormi. ma infricosa gandul ca cretinii vor conduce lumea (sau o fac deja? ), dar si solutia extrema propusa (eugenia cea de toate zilele).

    intrebarea este: a luat si gogu distonocalm, sau el a devenit deja imun? (la distonocalm? la cretini? )

    ReplyDelete
  2. Uhm.. Gogule, m-ai ametit
    P.S. poti sa traduci ce-ai scris acolo?!?

    ReplyDelete
  3. am inteles tot :(... fuck... e de rau?

    ReplyDelete
  4. Da! La dracul! What's wrong with you, people?

    ReplyDelete
  5. .. nu stiu, nu sunt din zona, Gogule

    ReplyDelete
  6. io am fost genial de la gradinita, de cand ne dadeau mazare cu rosii. nu e vina mea, cred ca rosiile erau stropite cu chimicale. sau m-au modificat genetic masonii. they're everywhere, you know...

    ReplyDelete
  7. Sa ghicesc, ai avut de facut o compunere in care sa folosesti cuvintele "exhaustiv", "degringolada" si "ubicuitate"? :)

    Vacanta Mare ftw, ha?

    ReplyDelete
  8. Da, Vacanta Mare l-a inspirat pe Gogu Kaizer la postul asta. Ce vremuri...

    ReplyDelete
  9. mai stie cineva poanta de la vacanta mare cand trebuie sa faca o propozitie cu astea 3 cuvinte?? (exhaustiv", "degringolada" si "ubicuitate)

    ReplyDelete
  10. era faza in care Garcea trebuia sa aiba grija de copilul comandantului or samtn. cre'ca o am pe caseta, lol

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.