Thursday, October 26, 2006

Alta poveste

Dragii moşului, aşezaţi-vă lângă foc şi ascultaţi povestea lui...

Turtapod cel Muist


A fost odata ca niciodata, pauza de DoTA. Si ca in orice pauza de DoTA, lumea intra pe serverul facut de Tyrian [aka HigH]. Se ingramadeau acolo, cu mic, cu mare, copii de toate varstele - ce sa mai, era bataie crunta.

Intr-o zi cu soare, Tyrian a rostit: "Eu si cu verii mei, care este, avem echipa facuta! Gogule Kaizer, ia d-aici 10 mii de dolari si fa-ti si tu echipa si hai sa jucam!". Cu ochii lacrimanzi la auzul vorbelor, Gogu Kaizer a chemat ostasii la lupta. S-au prezentat bravi si neinfricati.

Jocul era facut, lumea incepea sa intre. Echipa lui Gogu Kaizer era completa. Tyrian il astepta pe @#$@%!!@#%. Brusc, pe locul liber lasat de Tyrian pentru @#$@%!!@#%, a intrat Turtapod [aka T-Pod]. Urmand ca @#$@%!!@#% sa intre in cateva secunde, ZouZou i-a spus lui Tyrian: "Turtapod out si go". Zis si facut. Tyrian l-a expediat pe Turtapod in negura masturbarii, de unde venise. Jocul... a inceput!

Lupta era apriga, cavalerii curajosi isi dadeau pana si ultima suflare pentru a strivi inamicul. Publicul era in delir. Vorbe de incurajare se auzeau din toate partile, regrete suspinau din glasurile celor raniti, dar batalia era in toi. Dar imprevizibila josnicie tocmai urma sa se produca. Cand toti erau atenti la razboi, sa nu care cumva sa faca fo miscare gresita, alergand pe bocancii cumparati din Cora, isi facea aparitia, creţ si murdar la gura, Turtapod cel Muist. Cu o singura miscare a ombilicului pareocital i-a resetat calculatorul lui ZouZou. Si la fel de galeş cum aparuse, asa a si disparut, ignorand intrebarile nedumerite ale tuturor.

Gata. Lupta nu a fost castigata de nimeni. Timpul parca inghetase. Turtapod cel Muist era razbunat. Insa pe masura ce vestea se raspandea printre vitejii razboinici, nervii tuturor cresteau in intensitate. Degeaba i-au cerut explicatii. Plangand ca un gay, Turtapod le-a marturisit ca ZouZou i-a ranit sentimentele cand a zis "Turtapod out" si ca a plans toata pauza ca nu a vrut nimeni sa se joace cu el. Intelegand ca Turtapod are mintea odihnita, baietii l-au lasat in pace. Deocamdata.

Sfârşit



L.E: Atentie! Povestea si personajele sunt fictive! De asemenea, Pamantul e patrat si vacile zboara.

3 comments:

  1. AHAHAHAAAA! Plec o zi, şi vă ea turapod la pooola.... :>. Sunteţi nişte dăgeabişti dacă nu-l linşaţi p-ăla.

    ReplyDelete
  2. Strict din perspectiva acestei povesti foarte bine v-a facut.
    Cand eram mic nu ma luau sa joc fotbal pentru ca nu stiam si nu stiam pentru ca nu ma luau. Trecand peste episodul lacrimogen din copilaria mea, ajungand in timpuri mai recente, eu v-as fi scos siguranta de la panoul electric >:).

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.