Monday, September 18, 2006

Tugurlan, care e de treaba de felul lui

Bun, vineri dimineata, Gogu Kaizer si cu Tugurlan s-au urcat intr-un 105 de la Piata Presei. Pai ca sa ajunga la servici, d-aia. Shhhhh! Odata cu noi, s-au urcat un nene controlor si o tanti controlorita. Nu erau prea multi oameni in autobuz, drept pentru care au afisat un zambet tâmp pe mecla si au inceput sa si le falfaie pe-acolo. Legitimatiile.

Nenea controlorul prinde un sarman individe fara belet si se aseaza la barfa cu el. Parca se stiau de ani de zile. Cum era de asteptat, tanti controlorita controleaza pe toata lumea si ajunge si in zona lui Gogu Kaizer. Il intreaba pe Tugurlan, acesta ii arata abunamentul, Gogu Kaizer se pregateste sa scoata mandru abonamentul din buzunar si ea pleaca mai departe. Stupoare!

Gogu Kaizer catre Tugurlan, indignat:
"Mă, io am draci pe mine, ce dracu' am? Sunt chiar asa urat??? Pai sunt singurul din tot autobuzul asta pe care nu l-a controloat!"
Tugurlan, zambind nonsalant, catre tanti controlorita:
"Dar controlati-l si pe el!", aratand catre Gogu Kaizer.

Si minunea s-a intamplat. Amabila, tanti l-a intrebat pe Gogu Kaizer despre belit/abonament. Iar acesta, mandru ca e roman, a scos amaraciunea de abonament si i-a aratat-o. tanti controlorita, dibace fiind, i-a multumit lui Gogu Kaizer. Gogu Kaizer, blocat de inexistenta motivelor de contradictii, a raspuns printr-un simplu "Ba nu, eu va multumesc! Fara dumneavoastra as fi un blatist! In afara legii!"

Noroc cu Tugurlan. Data viitoare, cand nu va avea bilet/abonament, Gogu Kaizer il va impinge in fata tramvaiului ca sa fie sigur ca nu ii face manevra.

3 comments:

  1. Dupa cum mentionasem intr-un comment anterior, nu am luat inca amenda si nu pot empatiza cu tine in cadrul acestui topic :(

    ReplyDelete
  2. Hai ba, 105 pentru 2 statii?!
    Pentru alea 2 statii se asteapta 42-ul!!!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.