Wednesday, September 20, 2006

Pentru ca e noapte

Postul asta e un mesaj de la Gogu Kaizer de la 23:27 PM dupa multe beri pentru Gogu Kaizer de maine dimineata care va citi ce a scris Gogu Kaizer ala dupa multe beri acum. Intotdeauna Gogu Kaizer s-a intrebat ce gandeste Gogu Kaizer dupa multe beri. Nu ca nu-si aduce aminte, doar ca nu poate gandi la fel in cele doo situatii. Gogule Kaizere de maine dimineata, cand vei citi postul asta la tine va fi timpul prezent si la Gogu Kaizer dupa multe beri va fi timpul trecut. Adica o sa iti aduci aminte ce si cum, dar n-o sa ai chef. Si pentru ca tot suntem la capitolul asta, ia pula. Cum e sa fii injurat de tine insuti, dar in momente diferite? Ca nu e live, e mesaj. Ca sa nu uiti. Dar pentru ca la Gogu Kaizer dupa multe beri e timpul prezent, iar la tine va fi timpul viitor (privit de la timpul asta, fraiere), o sa iti amintesti ca iti era somn si ca nu mai aveai chef sa scrii aici. Nu de alta, dar Gogu Kaizer dupa multe beri se gandeste totusi la tine ca te asteapta o zi de munca. Si nu e frumos sa fii obosit la munca. Sa fii cuminte acolo si spune "NU!" drogurilor!

P.S.: Ti-am fumat toate tigarile. De-al dracu', ca sa nu ai tu ce sa fumezi maine dimineata la cafea. Sau varianta doi: stii de ce n-ai avut azi-dimineata tigari? Pentru ca ti le-am fumat eu pe toate!

P.S.2: Vezi ca e complexa treaba cu timpurile astea

9 comments:

  1. "Who is Tyler Durden ?" ;)

    ReplyDelete
  2. In caz insa ca uiti, Tugurlan iti va aduce cu siguranta aminte ce-ai uitat.

    ReplyDelete
  3. [lucid] catre Gogu Kaizer dupa multe beri: te crezi un fel de Mr. Hyde? Mori. Nu uita ca daca nu vroiam sa beau multe beri, tu nu existai. Asa ca ciocu' mic.

    ReplyDelete
  4. Observ aici un complex al dublei personalitati,manifestat inedit prin prisma consumului de bauturi alcoolice.Interesant.Si eu am asa ceva , o dubla personalitate , insa nu imi aduc aminte niciodata de ea cand devin sobru , avand in vedere ca la mine a doua personalitate intervine doar dupa cantitati industriale de alcool,iar pentru ceea ce se intampla dupa consider ca nu mai pot fi tinut responsabil,de vreme ce intra in joc cealalta personalitate , supranumita si Drunken Brawler sau "Sunt beat pula, pana maine nu imi dai aduc aminte nimic oricum , asa ca let's get retarded !"

    ReplyDelete
  5. Iti zic eu, sa nu cumva sa fie ceva gen Fight Club :)) Te trezeshti cu vanatai pe fatza ? Faci cumva afaceri cu sapun ? :P

    ReplyDelete
  6. I am the true Mojo Jojo and there is no other Mojo Jojo on this earth because the real Mojo Jojo can be found only in the town where Mojo Jojo lives, even though some may pretend to be Mojo Jojo I will destroy them because Mojo Jojo is a single monkey with huge brain in this city by the name of Mojo Jojo with the face of Mojo Jojo and living in the house of Mojo Jojo with the wife of Mojo Jojo, and I assure you that Mojo Jojo will only write in the Mojo Jojo blog, and never on other Mojo Jojo fake blogs where Mojo Jojo wannabees write stuff like they were Mojo Jojo, but Mojo Jojo will only post on the Mojo Jojo website!

    ReplyDelete
  7. Who is Kaiser Soze?:)

    ReplyDelete
  8. Who is kaizer gogu?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.